Κορωνοϊός: 34χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της

Ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τον χάρτη του ECDC/ (13/10/21)

Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων ο θάνατος μίας 34χρονης γυναίκας, η οποία νοσούσε από κορωνοϊό εδώ και λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της σήμερα στις 5:30 το πρωί. Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο σημείο, αλλά η 34χρονη ήταν ήδη νεκρή. Έπειτα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός της. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το αν η συγκεκριμένη γυναίκα είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό

Πέθανε 29χρονος από κορωνοϊό στα Τρίκαλα

Χθες, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα απηύθυνε έκκληση για εμβολιασμό των νέων, καθώς τρία άτομα κάτω των 30 ετών έχασαν τη ζωή τους μέσα στην εβδομάδα. 

Έκκληση Γκάγκα: Σας παρακαλώ εμβολιαστείτε - Έχουμε χάσει τρεις 20χρονους!

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι. Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Μίνα Γκάγκα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top