#metoo: Ποιος είναι ο τρίτος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

Τι λέει ο ίδιος για τις κατηγορίες

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την άσκηση πποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού

Ένας ακόμα ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό συναδέλφου του και σε βάρος του ασκήθηκε από τον εισαγγελέα πρωτοδικών ποινική δίωξη. 

Η πράξη φέρεται να έχει τελεστεί το 2020 και ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας, κατέθεσε τον σχετικό φάκελο στον εισαγγελέα. 

Κι άλλος ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό - Τι απαντά ο ίδιος

Ο ίδιος ο ηθοποιός κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας πως για ό,τι συνέβη υπήρχε συναίνεση με την καταγγέλλουσα. 

Οι δυο τους φέρεται να γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ και στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, ακολούθησε ο βιασμός. 

Τζένη Μπότση: «Λύγισε» στην εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ο εισαγγελέας, αξιολογώντας το σύνολο του αποδεικτικού υλικού, προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του και η δικογραφία διαβιβάστηκε ήδη σε τακτικό ανακριτή.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να αρχίσουν να καλούνται οι πρώτοι μάρτυρες, με βασικό πρόσωπο τη γυναίκα που υπέβαλε την καταγγελία.

Ποιος είναι ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό 

Ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως και σε δημοφιλές καθημερινό σήριαλ, δίπλα σε μεγάλα ονόματα. Συνήθως ερμηνεύει τον ρόλο του κακού. Το κοινό τον έχει δει, επίσης, σε θεατρικές παραστάσεις ενώ λίγα χρόνια πριν είχε πάρει μέρος σε ελληνική κινηματογραφική ταινία. 

Ελληνίδα ηθοποιός: «Με στρίμωχνε στο καμαρίνι... πού να το καταγγείλω;»

Ο ίδιος έγινε γνωστός από διαφημιστικό σποτ και η ατάκα του έχει γίνει σλόγκαν μέχρι και σήμερα. 

#metoo: Ξεκινά η πρώτη δίκη

Στο μεταξύ προσδιορίστηκε και η πρώτη δίκη για το ελληνικό #metoo. Στις 12 Ιανουαρίου 2022, στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει ο προπονητής της ιστιοπλοϊας, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την πράξη του βιασμού σε βάρος ανήλικης μαθήτριας.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ίσως υπάρξουν νέες καταγγελίες τον Σεπτέμβρη- Ψυχραιμία»

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που είχε ανοίξει μετά τις αποκαλύψεις στις οποίες είχε προχωρήσει η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου. 

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και τα βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας για την παραπομπή ή μη, σε δίκη για τους ήδη προφυλακισμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top