Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Έφτιαξαν γέφυρα με θρανία για να βγουν από το σχολείο

Προβλήματα σε σχολεία της Αττικής λόγω της βροχής

Δείτε το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα για το 4ο νηπιαγωγείο Κηφισιάς 

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη τη χώρα μετά το «σαρωτικό» πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», με την Αττική να βρίσκεται από το πρωί στο επίκεντρο.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Μήνυμα του 112 στην Αττική - Πλημμύρισαν σπίτια

Η περιφέρεια αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα από τις ισχυρές νεροποντές. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, πλημμύρισαν σπίτια, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν και σε σχολεία της Αττικής.

Δείτε το ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

κακοκαιρία Μπάλλος

κακοκαιρία Μπάλλος Αττική

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες ώρες είναι ένα βίντεο από τη Νέα Φιλαδέλφεια, στο οποίο μαθητές ένωσαν τα θρανία τους, δημιουργώντας μία«γέφυρα» ώστε να βγουν από τις αίθουσες που είχαν πλημμυρίσει. Στο σχολείο έφτασε προληπτικά η Πυροσβεστική, αλλά και οι γονείς για να πάρουν τα παιδιά τους.

 

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Προβλήματα σε σχολεία της Νέας Ιωνίας και της Κηφισιάς

Ανάλογη είναι και η κατάσταση στο 2ο δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας, όπου γίνεται άντληση υδάτων. Οι μικροί μαθητές βρίσκονται στον επάνω όροφο για να προστατευτούν, ώσπου να μπορέσουν να αποχωρήσουν με ασφάλεια. 

Προβλήματα σημειώθηκαν και στο 4ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς, όπου έσταζε νερό πάνω από τα κεφάλια των παιδιών, που βρίσκονταν στη σχολική αίθουσα ενώ σημειώθηκε και διακοπή ρεύματος. Οι γονείς των μαθητών ειδοποιήθηκαν για να πάρουν τα παιδιά τους.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top