Βιτριόλι: Η ώρα της απολογίας έφτασε- Η Έφη θα πει τον λόγο της επίθεσης

Η κατηγορούμενη θα αποκαλύψει πότε και πώς προμηθεύτηκε το θειικό οξύ

Η ώρα της απολογίας έφθασε για τη δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι. Το πρωί της Πέμπτης 13/10, η Έφη θα δώσει απαντήσεις για την επίθεση με θειικό οξύ στην Ιωάννα. Θα είναι η πρώτη φορά μετά από 16 μήνες που θα μιλήσει επί της ουσίας για το έγκλημα που διέπραξε.

Βιτριόλι: Τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας από τη μέρα της επίθεσης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η δράστιδα θα πει τον λόγο, για τον οποίο επιτέθηκε στην Ιωάννα. Αυτή την απάντηση περιμένει αυτούς τους μήνες το θύμα της.

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου- Eurokinissi

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου- Eurokinissi

Μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού προετοιμάζεται για την αυριανή ημέρα γνωρίζοντας ότι θα δεχθεί  πολλές ερωτήσεις, τόσο από τους δικαστές όσο και από τους δικηγόρους.

«Δε νομίζω ότι θα ακουστούν αλήθειες. Άλλωστε ενάμιση χρόνο τώρα αν ήθελε να πει την αλήθεια, δεν το έκανε. Εκείνο το οποίο πραγματικά εύχομαι όμως είναι  με την απολογία της, καταρχάς να μην προσβάλλει την Ιωάννα με μυθεύματα, υπονοούμενα και με προσβλητικά σχόλια, όπως έκανε την πρώτη ημέρα στο δικαστήριο» τόνισε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής. 

Επίθεση βιτριόλι: Η κατηγορούμενη θα αποκαλύψει πότε και πώς το προμηθεύτηκε 

Η 36χρονη έχει αποφασίσει να αποκαλύψει πότε και πως προμηθεύτηκε το βιτριόλι και γιατί επέλεξε να ρίξει το θειικό οξύ στο θύμα της. Θα πει με ακρίβεια την ποσότητα από το βιτριόλι αντικρούοντας ότι ήταν δύο λίτρα. Θα δηλώσει δημόσια ότι δεν είχε συνεργούς στο σχέδιο της και ότι όλα τα έκανε μόνη της. Θα ζητήσει συγγνώμη, όπως έκανε και στην  ανακρίτρια,  λέγοντας ότι γνωρίζει ότι δεν γίνεται αποδεκτή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της στα δικαστήρια στις 7/10/21- Eurokinissi

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της στα δικαστήρια στις 7/10/21- Eurokinissi

«Η απολογία της κατηγορούμενης έχει γίνει. Πρώτα δεν παρουσιάστηκε, μετά μπήκε αγέρωχη, ανέμελη, αποστασιοποιημένη, μετά είπε μόνο δυο κουβέντες. “Δεν ήθελα να σε σκοτώσω και εσύ ξέρεις γιατί το έκανα” και μετά αδιαφόρησε και δεν είπε τίποτα. Όχι μετάνοια δεν υπάρχει, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα» υποστήριξε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Η κατηγορουμένη θα ισχυριστεί ότι με τον 40χρονο είχε στενή σχέση και όχι ελεύθερη και περιστασιακή, όπως είπε ο ίδιος στην κατάθεσή του. Στο δικαστήριο θα είναι μόνη της έχοντας στο πλευρό της μόνο τους δικηγόρους της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top