Ζευγάρι αρνητών Κατερίνη: Πέρασε στρατοδικείο ο υπαξιωματικός

Συνελήφθησαν στα σύνορα γιατί αρνήθηκαν να κάνουν τεστ

Το ζευγάρι αρνητών γονέων από την Κατερίνη «ξαναχτύπησε». Συνελήφθησαν στα σύνορα κατά την είσοδό τους από τη Σερβία στη χώρα μας, γιατί δεν ήθελαν να φορέσουν μάσκα και να κάνουν τεστ. Το πρωί ο σύζυγος, που είναι υπαξιωματικός, πέρασε στρατοδικείο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Κατερίνη: Αρνητές Δεν Άφησαν Το Παιδί Τους Να Πάει Σχολείο - Video

Ο 40χρονος υπαξιωματικός και η σύζυγός του από τη Σερβία έγιναν γνωστοί από το επεισόδιο που δημιουργήσαν τον Σεπτέμβριο, όταν ήθελαν να στείλουν τη 10χρονη κόρη τους στο σχολείο χωρίς τεστ και χωρίς μάσκα. Τότε είχαν γεμίσει με βίντεο τα social media χαρακτηρίζοντας ως «φασιστικά», «σατανικά» και «παράνομα» τα μέτρα πρόληψης. 

Το ζευγάρι αρνητών από την Κατερίνη

Το ζευγάρι αρνητών από την Κατερίνη

Αυτή τη φορά συνελήφθησαν στα σύνορα κατά την είσοδο τους στη χώρα. Κατά τον έλεγχο στο τελωνείο αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα και βέβαια αρνήθηκαν να κάνουν και τεστ. Ο υπαξιωματικός πέρασε από στρατοδικείο, το πρωί της Τρίτης. Όση ώρα εκδικαζόταν η υπόθεση του στεκόταν στην είσοδο του στρατοδικείου γιατί δε δεχόταν να φορέσει μάσκα και να κάνει τεστ.  

Το μεσημέρι άκουσε από τον δικηγόρο του στο πεζοδρόμιο ότι τελικά καταδικάστηκε σε 5 μήνες με αναστολή για απείθεια. Η σύζυγος του πήγε αυτόφωρο, πήρε αναβολή και θα οριστεί δικάσιμος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top