Κηφισιά: Ταυτοποιήθηκε ο τραυματίας που βρέθηκε στη ΛΕΑ της Εθνικής οδού

Τον πυροβόλησαν και τον πέταξαν στον δρόμο

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί προσπαθούν να σώσουν τον τραυματισμένο άνδρα/ ρεπορτάζ Βάιου Σύρρου στο μεσημεριανό δελτίο του Star 10/10/21

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που είχε τραυματιστεί από πυροβόλο όπλο και βρέθηκε στη ΛΕΑ της Ε.Ο, κοντά στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, χθες Κυριακή.

Πρόκειται για άνδρα αλβανικής καταγωγής, γεννημένο το 1987. Ο 34χρονος χαρακτηρίζεται σκληρός κακοποιός, ο οποίος είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ληστειών, κλοπών καθώς και σε μία υπόθεση βιασμού.

Κηφισιά: Τον πυροβόλησαν και τον πέταξαν στον δρόμο - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Υπενθυμίζεται ότι o τραυματίας βρέθηκε αιμόφυρτος από διερχόμενους οδηγούς και ξαπλωμένος πάνω στη ΛΕΑ, δίπλα στο μικρό πεζοδρόμιο που υπάρχει στην άκρη του δρόμου. Αμέσως ενημερώθηκε η οδική βοήθεια της Εθνικής οδού αλλά και η Άμεση Δράση. Με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. 

Οι αρχές εκτιμούν ότι το σημείο όπου βρεθηκε, δεν ήταν το σημείο που πυροβολήθηκε. Εικάζεται ότι ήταν συνοδηγός σε όχημα, τον πυροβόλησαν και τον πέταξαν στον δρόμο. Εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top