Λίτσα Βλαστού: Πέθανε το «βαθύ λαρύγγι» της Greek Mafia

Μυστήριο ο θάνατός της - Βρισκόταν σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα για τον θάνατο της Λίτσας Βλαστού/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (8/10/21)

Πέθανε η Λίτσα Βλαστού, το «βαθύ λαρύγγι» της Greek Mafia, η οποία είχε καταδώσει στις αρχές τον ξάδερφό της Παναγιώτη Βλαστό για σωρεία εγκληματικών ενεργειών.

Με τις απολογίες της, η Λίτσα Βλαστού είχε ξηλώσει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εκβιασμών. 

Στο εδώλιο τρεις πρώην αξιωματικοί για τις σχέσεις ΕΛ.ΑΣ. - Greek Mafia

Ο αιφνίδιος θάνατος της Λίτσας, έφτασε στα «αυτιά» του Παναγιώτη Βλαστού στις φυλακές Κορυδαλλού. Η γυναίκα ήταν το «δεξί χέρι» του βαρυποινίτη, όμως εξελίχθηκε σε ορκισμένη εχθρός του.

Με  τις επτά καταθέσεις της, τον «έδωσε» στην αστυνομία και οδήγησε στην εξάρθρωση του μεγαλύτερου κυκλώματος εκβιασμών που αρχηγό βαρυποινίτη. 

Greek mafia: Σε τρία επίπεδα ο «πόλεμος» κατά του οργανωμένου εγκλήματος

Η Λίτσα Βλαστού ζούσε στη Θεσσαλονίκη και βρισκόταν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ενημέρωσε τον σύνδεσμό της. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο κάτω υπό άκρα μυστικότητα και με άλλο όνομα, αλλά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. 

Μετά τον θάνατό της, έμπειρα στελέχη της αστυνομίας έχουν ψάξει ενδελεχώς το σπίτι της. Έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί κάποιο στοιχείο που να προδίδει κακόβουλη ενέργεια, Ωστόσο, την υπόθεση έχει αναλάβει και ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή το τμήμα ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης.

Αποκλειστικό Star: Η αθώωση του Στεφανάκου και ο ρόλος της Λίτσας που έγινε «βαθύ λαρύγγι» για τη Greek Mafia

Η Λίτσα Βλαστού είχε ομολογήσει την συμμετοχή της σε εγκληματικές ενέργειες της «Μαφίας του Κορυδαλλού», όπως τοποθέτηση βομβών , παρακολουθήσεις στόχων και συλλογή πληροφοριών. Η ρήξη στη σχέση της με τον Παναγιώτη Βλαστό ξεκίνησε όταν έχασε 250.000 ευρώ που φέρεται να της είχε εμπιστευτεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top