Υπόθεση κοκαΐνης: Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής

Είχε συληφθεί το περασμένο Σάββατο μαζί με τη σύντροφό του

Το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον γνωστό τραγουδιστή που συνελήφθη με ποσότητα κοκαΐνης/ (5/10/21)

Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, μετά από ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της συντρόφου του. 

Τραγουδιστής συνελήφθη για ποσότητα ναρκωτικών στο αυτοκίνητό του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  ο τραγουδιστής υποστήριξε πως τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική του χρήση: «Ένα λάθος ήταν, δεν είναι κακό να το παραδεχτώ» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο τραγουδιστής έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε μουσικό τάλεντ σόου, μεγάλου καναλιού πριν από μερικά χρόνια. 

«Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν, δεν θα έκανα ποτέ, οπότε δεν ισχύει τίποτα από όσα λένε. Ήταν για προσωπική χρήση. Να ηρεμήσω λίγο και θα τα πούμε» δήλωσε ο ίδιος. 

Στην απολογία του, που είχε διάρκεια σχεδόν 4 ώρες, με κατεβασμένο κεφάλι προσπαθούσε να εξηγήσει στον ανακριτή το μεγάλο λάθος του, όπως το χαρακτήρισε.

Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος ο τραγουδιστής με δυο περιοριστικούς όρους: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα καθώς και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα. Η σύντροφος του αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο του Πειραιά τον περίμεναν στενοί συνεργάτες και φίλοι του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top