Μαϊμού εμβολιασμοί στο ΚΥ Παλαμά: Η πρώτη «καμπάνα» στην 44χρονη υπάλληλο

Τι υποστήριξε η 44χρονη διοικητική υπάλληλος

Στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της 5ης υγειονομικής περιφέρειας απολογήθηκε σήμερα η 44χρονη διοικητική υπάλληλος του κέντρου υγείας Παλαμά μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει για τα «μαϊμού» πιστοποιητικά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πλαστά πιστοποιητικά Καρδίτσα: «Δεν πήρα χρήματα», λέει η 45χρονη

H ίδια ισχυρίστηκε ότι τα προβλήματα υγείας της και η απώλεια δικών της ανθρώπων την οδήγησαν στο «να βοηθήσει», όπως είπε, κάποιους ανθρώπους να μη χάσουν τη δουλειά τους, γι’ αυτό και προχώρησε στα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Καρδίτσα: Πώς αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τους μαϊμού εμβολιασμούς

Η απόφαση αναμένεται το βράδυ, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τζιότζιου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, η απόφαση έχει ήδη ληφθεί και επιβάλλει στη διοικητική υπάλληλο έναν χρόνο δυνητική αργία. Αυτό πρακτικά σημαίνει παύση ενός έτους από τη δουλειά της, άνευ αποδοχών.

Αύριο Τρίτη, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της 44χρονης και κατά παντός υπευθύνου στο ΚΥ Παλαμά και την ερχόμενη Παρασκευή έχει κληθεί η ίδια από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει κάνει ο Εισαγγελέας της Καρδίτσας. 

«Πράγματι η γυναίκα αυτή δεν ωθήθηκε από κανένα άλλο κίνητρο παρά μόνο από ανθρωπιστικούς λόγους και άνευ της δυνατότητας της διάκρισης» είπε ο δικηγόρος της, Νικολάος Αρβανιτάκης, ο οποίος έκανε λόγο για ψυχική αστάθεια μιας που η ίδια είναι καρκινοπαθής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top