Γυναικοκτονία Ρόδος: «Η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι»

Της χάκαρε τα social media και της έλεγε να νηστεύει Τετάρτη και Παρασκευή

Τι είπε η μητέρα της Δώρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ένα ταραγμένο μυαλό, μια διαταραγμένη προσωπικότητα φαίνεται πως ήταν ο 40χρονος, ο οποίος έκοψε το νήμα της ζωής της 31χρονης πρώην συντρόφου του στη Ρόδο και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Τα όσα αποκαλύπτουν συγγενείς της άτυχης Δώρας προκαλούν έκπληξη, καθώς περιγράφουν έναν άνθρωπο, που ζήλευε παθολογικά την άτυχη κοπέλα, ήθελε να την ελέγχει, να τη χειρίζεται και να την αποκόψει από το περιβάλλον της. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Το σκοτεινό και βίαιο παρελθόν του 40χρονου

Όπως είπε ξαδέλφη της Δώρας στο Πρωινό ΑΝΤ1, στην αρχή ο 40χρονος έμοιαζε υπερβολικά προστατευτικός, αλλά δεν είχε δώσει σημασία. Τα πράγματα άλλαξαν όταν ξεκίνησαν να συζούν. 

Δώρα Ρόδος

Η Δώρα σε ευτυχισμένες στιγμές της

«Η Δώρα μου είχε εκμυστηρευτεί ότι την πίεζε πάρα πολύ. Δε μου είχε αναφέρει κάτι για βίαιη συμπεριφορά, αλλά η Δώρα δε θα ανεχόταν ποτέ κάτι τέτοιο», είπε η ξαδέλφη του θύματος και αποκάλυψε πως ο δράστης είχε χακάρει τους λογαριασμούς της Δώρας στα social media. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Τη ζήλευε αφόρητα. Δεν περνούσε καλά το παιδί μου»

«Είχε καταφέρει να μπει κρυφά στον λογαριασμό της στο Facebook και της έσβησε όλες τις φωτογραφίες της, τα πάντα», είπε και πρόσθεσε πως η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν η Δώρα πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της είπαν πως κάποιος μέσα από το σπίτι της έσβησε τις φωτογραφίες. 

γυναικοκτονία Ρόδος

Η Δώρα όταν είδε ότι η συμεπριφορά του πρώην συντρόφου της άλλαξε, τον χώρισε, αλλά εκείνος δεν είχε τελειώσει μαζί της

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι διακοπές που έκαναν το καλοκαίρι στην Κάλυμνο. Εκεί σύμφωνα με όσα είπε η ξαδέλφη της κοπέλας, ο 40χρονος μίλησε προσβλητικά στη Δώρα, μπροστά σε μια συγγενή της, λέγοντας ότι η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι να μεγαλώνει τα παιδιά. 

Έντεκα γυναικοκτονίες σε εννέα μήνες - Όλο και μακραίνει η «μαύρη» λίστα

Όταν επέστρεψαν η 31χρονη τού ζήτησε να χωρίσουν και έφυγε από το σπίτι. Τις πρώτες μέρες του χωρισμού μάλιστα ο 40χρονος είχε πάει στους γονείς της και τους είχε πει πως αγαπάει την κόρη τους και πως δεν τον βοηθούν καθόλου, όταν δέχονται να επιστρέψει εκείνη στο πατρικό της. 

Στη συνέχεια όμως σταμάτησε να της τηλεφωνεί. Μάλιστα πριν από τρεις – τέσσερις μέρες η Δώρα είχε πει σε μια άλλη ξαδέλφη της «Ελένη ευτυχώς σταμάτησε να με ενοχλεί». Ωστόσο, την Κυριακή η μητέρα της Δώρας, ανέφερε στην ανιψιά της πως ο 40χρονος παρακολουθεί την κόρη της και τότε εκείνη την προειδοποίησε: «Πρόσεχε, θα μας σκοτώσει το παιδί».

γυναικοκτονία Ροδος

Ο δράστης ήταν πιεστικός, παράλογος και παθολογικά ζηλιάρης, γι' αυτό και η 31χρονη τον χώρισε

Η ίδια η Δώρα μάλιστα έλεγε στις ξαδέλφες της για πλάκα ότι θα γίνει κι εκείνη είδηση, όπως οι άλλες γυναίκες που δολοφονήθηκαν από τους συντρόφους τους, κάτι όμως που αποδείχθηκε σκληρή πραγματικότητα και όχι αστείο. 

Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της 31χρονης - Τι εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της

Η θεία της κοπέλας περιέγραψε και το πόσο καταπιεστικός ήταν ο δράστης απέναντι στο θύμα. 

«Της έλεγε να μη φοράει σορτς, να μη φοράει κοντά φορέματα και φούστες, δεν την άφηνε να μιλάει με τους φίλους της, της έλεγε ότι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή πρέπει να νηστεύει, γιατί ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, δεν την άφηνε να βγαίνει στο μπαλκόνι και να μιλάει στο τηλέφωνο μετά από κάποια ώρα, ενώ της επέβαλε να κοιμάται την ώρα που πήγαινε κι εκείνος για ύπνο», είπε η θεία της κοπέλας. 

Δώρα - Ρόδος

Τις τελευταίες μέρες ήταν πιο ήρεμη και δε φοβόταν ότι ο 40χρονος θα της κάνει κακό

Ένα βράδυ μάλιστα, γύρω στις 12, που η Δώρα μιλούσε με τη μητέρα της, άρχισε να της φωνάζει και να της λέει, «απαιτώ να μου πεις με ποιον μιλάς τέτοια ώρα».

Ρόδος: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε από τον πρώην φίλο της

Οι συγγενείς της Δώρας ανέφεραν ότι δε γνώριζαν πως ο 40χρονος είχε παιδί και πιθανόν να μην το γνώριζε ούτε και η κοπέλα, γιατί δεν τους είχε πει τίποτα τέτοιο. Ωστόσο παρά τα όσα είχαν συμβεί, μετά τον χωρισμό τους, η Δώρα δε φοβόταν ότι θα της κάνει κάκο και δεν πίστευε πως ήταν ικανός για κάτι τέτοιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top