Γυναικοκτονία Ρόδος: Το σκοτεινό και βίαιο παρελθόν του 40χρονου

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό, απειλές και απαγωγή

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του 40χρονου, που τον κατήγγειλε στις αρχές

Ένα βίαιο παρελθόν έκρυβε ο 40χρονος, ο οποίος δολοφόνησε χθες την πρώην σύντροφό του στη Ρόδο και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα Δημοκρατική, πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόκληση σωματικών βλαβών στην πρώην σύντροφό του. 

Δώρα - Ρόδος

Η 31χρονη Δώρα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Τη ζήλευε αφόρητα. Δεν περνούσε καλά το παιδί μου»

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η 40χρονη κατήγγειλε πως ο δράστης επί τετράμηνο είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση. 

Στα δικαστήρια και με την πρώην σύζυγό του

Ο βίαιος χαρακτήρας του φέρεται να ήταν η αιτία για τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του. 

Έντεκα γυναικοκτονίες σε εννέα μήνες - Όλο και μακραίνει η «μαύρη» λίστα

Η ίδια είχε προσφύγει στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, ενώ βρίσκονταν σε διάσταση, ζητώντας να εκδοθεί σε βάρος του απόφαση που θα του απαγορεύει να προσβάλει την προσωπικότητά της και να την πλησιάζει στην κατοικία ή την εργασία της σε απόσταση 500 μέτρων. 

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό και εξύβριση

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2011 και τα προβλήματα εμφανίστηκαν από πολύ νωρίς. 

δολοφονία Δώρας

Η Δώρα μαζί με τον δολοφόνο της σε παλιές, ευτυχισμένες στιγμές

Όπως κατήγγειλε στις αρχές, όταν εκείνη διαφωνούσε μαζί του έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, της μιλούσε απαξιωτικά, πρόσβαλε την οικογένειά της, τη χτυπούσε, την έβριζε και προσπαθούσε να τη μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα, λέγοντάς της ότι δε συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες. 

Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα της 31χρονης - Τι εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της

Η ίδια είχε περιγράψει τα περιστατικά βίας που είχε βιώσει ενώ υποστήριξε πως την εκβίαζε. Στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του 40χρονου, περιγράφεται ένα περιστατικό, όπου ο δράστης με την απειλή όπλου, την απήγαγε, την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ εκείνος ήταν στο πίσω κάθισμα.

Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση κι ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, ο 40χρονος φέρεται ότι σκαρφάλωσε στον μαντρότοιχο του σπιτιού της κι επιχείρησε να την πλησιάσει, αλλά τον έδιωξε ιδιωτικός αστυνομικός και ο σκύλος του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της για την ασφάλειά της. 

Ρόδος: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε από τον πρώην φίλο της

Ο ίδιος ο 40χρονος πάντως, σύμφωνα με ξαδέλφη της Δώρας, που μίλησε στο Πρωινό ΑΝΤ1, γνώριζε πως ο πρώην σύντροφός της είχε χωρίσει, όμως δεν της είχε αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο.

Ο φερόμενος δράστης είχε πει στη 31χρονη ότι τον χώρισε η πρώην σύζυγός του, όχι επειδή ήταν βίαιος, αλλά επειδή είχε χάσει την όρασή του, μετά από ένα ατύχημα, και εκείνη δεν ήθελε να είναι μαζί του. 

Μάλιστα, φέρεται να είχε κι ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο του, την ύπαρξη του οποίου η  Δώρα φαίνεται να μη γνώριζε, σύμφωνα με το οικείο της περιβάλλον. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top