Καιρός: Εισβολή ψυχρού μετώπου σε όλη τη χώρα – Πέφτει η θερμοκρασία

Σε ποιες περιοχές θα είναι φθινοπωρινός ο καιρός

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα 22/9

Πτώση θα σημειώσει τις επόμενες ώρες η θερμοκρασία, καθώς ένα ψυχρό μέτωπο αναμένεται να διασχίσει τη χώρα μας. Το σκηνικό του καιρού θα αρχίσει να αλλάζει από σήμερα το βράδυ και το μέτωπο θα κινηθεί από τον βορρά προς τον νότο. 

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένονται βροχές και καταιγίδες το πρωί της Πέμπτης, οι οποίες σε κάποιες περιοχές θα είναι αρκετά έντονες. 

Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Βορειοανατολική Στερεά, ενώ ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

χαρτης

Εκτιμώμενα ύψη βροχής για τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 22/9 (21:00 – 00:00), όπως υπολογίζονται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Τα έντονα καιρικά θα επηρεάσουν επίσης τις Κυκλάδες, την Ανατολική Πελοπόννησο και τη Βόρεια Κρήτη και αναμένεται να εξασθενήσουν μέσα στη μέρα.

χαρτης βροχή

Εκτιμώμενα ύψη βροχής για τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 23/9 (00:00 – 03:00), όπως υπολογίζονται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Οι άνεμοι όμως θα ενισχυθούν πρόσκαιρα στο Αιγαίο σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο Καρπάθιο Πέλαγος τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση κυρίως στα ανατολικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top