Λαϊκό Νοσοκομείο: Κόρη ασθενούς με κορωνοϊό απείλησε γιατρό με μήνυση

Ήθελε να τον σώσει με… αλόη

Απειλές δέχονται καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές από συγγενείς ασθενών με κορωνοϊό, οι οποίοι είναι αρνητές του κορωνοϊού. 

Σχολεία: Γονείς μήνυσαν δασκάλους για εσχάτη προδοσία και βασανισμό!

Ένα ακόμα ευτράπελο εκτυλίχθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega , πριν από λίγες μέρες εισήχθη στο Λαίκό ένας ηλικιωμένος με σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε στην υγεία του ο κορωνοϊος. 

Αντιεμβολιαστές: «Στον Γ' Παγκόσμιο τα έξυπνα όπλα θα με σκοτώσουν πρώτο»

Η γιατρός που τον ανέλαβε έπρεπε να ακολουθήσει επιθετική θεραπεία, αλλά η κόρη του ασθενούς είχε άλλη άποψη. Με το κινητό της τηλέφωνο άρχισε να βιντεοσκοπεί τη γιατρό την ώρα που προσπαθούσε να περιθάλψει τον ασθενή και ταυτόχρονα την απειλούσε ότι θα την μηνύσει αν προχωρήσει στη θεραπεία, γιατί όπως της είπε, θα τον έκανε καλά η ίδια με αλόη. 

Καμίνια: Αξιωματικός του Λιμενικού η γονέας που μήνυσε τους εκπαιδευτικούς

Ταυτόχρονα σύμφωνα με καταγγελίες γιατρών υπάρχει ομάδα δικηγόρων που ωθεί τους αρνητές συγγενείς στο να μηνύουν γιατρούς και νοσηλευτές, λέγοντάς τους ότι θα πάρουν αποζημιώσεις. 

Η προσέγγιση γίνεται μέσω social media και από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αυτοί που κάνουν δύσκολη τη ζωή των γιατρών και των νοσηλευτών στα νοσοκομεία. 

«Εμβόλιο σε συνεννόηση με τους πνευματικούς» - Iερείς κατά των εμβολιασμών

«Δεν φτάνουν τα όσα προβλήματα έχουμε στο Λαϊκό νοσοκομείο, έχουμε και αυτά τα τραγελαφικά. Είναι μια σειρά από απειλές. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα μάτια των γιατρών και απαιτούν να τους πάρουν ακόμα και το στηθοσκόπιο. Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια. Έδωσαν με αυταπάρνηση δύο χρόνια την μάχη για τον κορωνοϊό» σημείωσε o πρόεδρος των γιατρών στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top