Κυπαρισσία: Παραδόθηκε ο σύντροφος της Μόνικα που βρέθηκε τσιμεντωμένη

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 39χρονος Ρουμάνος- Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

To σχετικό ρεπορτάζ του Άρη Λάμπου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (17/9/21)

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 42χρονης Μόνικα που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» σε αυλή σπιτιού της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας, καθώς ο πρώην σύντροφός της παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αϊντχόβεν της Ολλανδίας, μετά την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης. 

Την είδηση έκανε γνωστή πριν από λίγο ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου Ρουμάνου, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T Live. 

Κυπαρισσία: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Ρουμάνο σύντροφο της Μόνικα

«Ο εντολέας μου έχει ήδη παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα του Αϊντχόβεν, μετά από την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης. Αρνείται την κατηγορία που το αποδίδεται, αλλά είναι στη διάθεση των Αρχών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κύριος Νουλέζας. 

Δεκαπέντε ημέρες μετά την φρικιαστική αποκάλυψη στην Κυπαρισσία, όπου οι διωκτικές αρχές εντόπισαν τον σκελετό, ο οποίος ανήκει στην άτυχη 42χρονη γυναίκα, έχουν ενημερώσει όλες τις αρμόδιες διεθνείς υπηρεσίες, έτσι ώστε να εντοπιστεί ο 39χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Κυπαρισσία: Έτοιμος να παραδοθεί ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Μόνικα

Ο Βασίλης Νουλέζας τόνισε πως ο 39χρονος είχε χωρίσει με το θύμα  από τις 12 Ιανουαρίου του 2021, δηλαδή τουλάχιστον έναν μήνα πριν τον θάνατό της: «Εκείνη μάλιστα πήρε από το σπίτι που διέμεναν όλα τα ρούχα της. Ο πελάτης μου έχει ισχυρό άλλοθι για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτός ο δράστης». 

Το σπίτι μέσα στο οποίο βρέθηκε τσιμεντωμένο το πτώμα της Μόνικας

Παράλληλα, δήλωσε πως η 42χρονη Μόνικα αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, ενώ ο πρώην σύντροφός της είχε πάρει το παιδί τους, γεγονός που της προκαλούσε έντονη στεναχώρια. 

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως εις βάρος του 39χρονου είχε σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενεική βία και κακοποίηση της άτυχης Μόνικα. 

Κυπαρισσία: Συγκλονίζει ο γιος της Μόνικα- «Ήταν άρρωστη και την έδερνε»

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η τέλεση του εγκλήματος ήταν περίπου πέντε με έξι μήνες πριν την εύρεση του σκελετού, όπου χρονικά συμπίπτει με την εξαφάνιση του 39χρονου Ρουμάνου.

«Της φερόταν βίαια ο σύντροφός της» είχε δηλώσει η ξαδέρφη της

Οι συγγενείς της Μόνικα είχαν μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σχετικά με την εξαφάνισή της. Η γυναίκα είχε υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν, ενώ το βράδυ που εξαφανίστηκε την είχαν δει μαζί με τον πρώην σύντροφό της στην περιοχή της Κυπαρρισίας. 

Η ξαδέρφη της είχε δηλώσει τον Ιούνιο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πως θεωρεί ότι η Μόνικα δε ζει πια: «Η ζωή της δεν ήταν εύκολη, την κακοποιούσε ο σύζυγός της και αναγκάστηκε να τον χωρίσει. Στην πορεία σύναψε σχέση με κάποιον συμπατριώτη της, όπου κι εκείνος της φερόταν βίαια. Πιστεύω πως δε ζει». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top