Κυπαρισσία: Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Ρουμάνο σύντροφο της Μόνικα

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός που βρέθηκε τσιμεντωμένη σε αυλή

Ταυτοποιήθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση η σορός της γυναίκας που είχε βρεθεί θαμμένη στην αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.

Συγκεκριμένα, το DNA των παιδιών της ταυτοποιήθηκε με αυτό της γυναίκας που είχε βρεθεί τσιμεντωμένη και πλέον πρόκειται και επίσημα για τη Μόνικα από τη Ρουμανία. Η 42χρονη μητέρα τριών παιδιών δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ λίγους μήνες αργότερα δηλώθηκε η εξαφάνισή της.

Κυπαρισσία: Συγκλονίζει ο γιος της Μόνικα- «Ήταν άρρωστη και την έδερνε»

Η σορός της βρέθηκε όταν η οικογένεια που ζει στο σπίτι παρατήρησε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε ένα συγκεκριμένο σημείο της αυλής και αποφάσισε να σκάψει, με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά στο μακάβριο εύρημα. 

Η Μόνικα ζούσε στην Κυπαρρισία τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ το σπίτι στο οποίο βρέθηκε η σορός της ήταν η κατοικία του συντρόφου της πριν από κάποια χρόνια.

Ο Ρουμάνος σύντροφός της έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις Αρχές. Μάλιστα, έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δε βρίσκεται στη Ρουμανία αλλά σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το πτώμα θάφτηκε στο σημείο πριν από περίπου 5-6 μήνες, στοιχείο που ταιριάζει με την ημερομηνία εξαφάνισης της γυναίκας. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top