Ένοχοι οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο Στάθη

Ο μικρός βρήκε τραγικό θάνατο το Πάσχα του 2016

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ για την υπόθεση - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» (25/6)

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που επιτέθηκαν και σκότωσαν ένα πεντάχρονο αγόρι ανήμερα της Κυριακής του το 2016.

Κοζάνη: Ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ έκανε αγωγή στη μητέρα του 5χρονου

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορούμενους επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 5 χρόνια στον καθένα. Η ποινή βέβαια είναι εξαγοράσιμη, καθώς υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής προς 20€ την ημέρα για τον καθένα.

Μητέρα Στάθη: «Είδα τα Ροτβάιλερ να κατασπαράζουν το παιδί μου»

Επίσης, τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα, τους απαγορεύτηκε η απόκτηση νέου σκύλου οποιασδήποτε ράτσας, αλλά και η καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ έκαστος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η εισαγγελέας έκρινε ότι τα όσα ισχυρίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι ήταν «αντίθετα στη λογική και στα δεδομένα», ενώ υποστήριξε ότι τα μέτρα ασφαλείας για τα σκυλιά δεν ήταν επαρκή και ότι τα ζώα δεν είχαν την κατάλληλη εκπαίδευση.

Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε ιατρικό σφάλμα και ο θάνατος του πεντάχρονου παιδιού οφείλεται στα δαγκώματα των σκυλιών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top