Μαρέβα Μητσοτάκη: Με αρχαιοελληνικό σύνολο στο Ηρώδειο

Η σύζυγος του πρωθυπουργού στο ρεσιτάλ του Γιόνας Κάουφμαν

Ηρώδειο

Μια συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Ηρώδειο ο Γερμανός τενόρος Γιόνας Κάουφμαν, ο «βασιλιάς των τενόρων».

Το ελληνικό κοινό απόλαυσε για πρώτη φορά στο Ηρώδειο το μοναδικό ρεσιτάλ, με τον Κάουφμαν να ερμηνεύει με την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό τον μαέστρο Γιόχεν Ρήντερ, άριες από όπερες των Τζάκομο Πουτσίνι, Τζουζέππε Βέρντι, Ζωρζ Μπιζέ, Πιέτρο Μασκάνι, Ζυλ Μασνέ, Ουμπέρτο Τζορντάνο.

Ο Γιόνας Κάουφμαν στο Ηρώδειο / NDP

Άνθρωποι της τέχνης αλλά και της πολιτικής παρακολούθησαν το μοναδικό ρεσιτάλ. Ανάμεσά τους ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η Άντρη Αναστασιάδη, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τη σύζυγό του και η Φάνη Πάλλη Πετραλιά.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη / NDP

Για την ξεχωριστή βραδιά, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα αρχαιοελληνικό σύνολο σε αποχρώσεις του λαδί και του χρυσού.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Άντρη Αναστασιάδη / NDP 

Η Ελληνική Λυρική Σκηνή σημειώνει ότι ο Γιόνας Κάουφμαν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας της όπερας για πάνω από είκοσι χρόνια. Είναι ένας τραγουδιστής - φαινόμενο, που έχει αποδείξει μέσα στο πέρασμα του χρόνου τη μοναδική του αξία και τη διαχρονικότητά του.

Γιόχεν Ρήντερ, Γιώργος Κουμεντάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη και Γιόνας Κάουφμαν / NDP

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τη σύζυγό του / NDP

Η ανοδική πορεία του ξεκίνησε από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και ήδη το 2006 με το ντεμπούτο του στη Μετροπόλιταν της Νέας Υόρκης ως Αλφρέντο στην Τραβιάτα ονομάστηκε από κοινό και κριτικούς ο «νέος βασιλιάς των τενόρων» και αναγνωρίστηκε ως ο απόλυτος σταρ της όπερας.

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Αγνή Μπάλτσα / NDP

Χάρη στις μοναδικές δυνατότητες και ξεχωριστές ποιότητες της φωνής του και με τις πολύ προσεκτικές του επιλογές, ο Κάουφμαν έχει κατακτήσει ένα πολύ ευρύ ρεπερτόριο και έχει ερμηνεύσει συγκλονιστικά τους πιο σημαντικούς ρόλους του γαλλικού, του ιταλικού και του γερμανικού ρεπερτορίου της όπερας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top