Τροχαίο Mad Clip: Στο Α.Τ. Γλυφάδας ο πατέρας του trapper

Εμπειρογνώμονας: «Έτρεχε με 134 χλμ. την ώρα»

Φως στα αίτια που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο και στοίχισαν τη ζωή του Mad Clip την περασμένη εβδομάδα στη Βουλιαγμένη, προσπαθούν να ρίξουν οι εμπειρογνώμονες. Το πρωί της Πέμπτης, ακριβώς μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του trapper,  ο πατέρας του 34χρονου βρέθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Γλυφάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Ant1, o ίδιος βρέθηκε εκεί προκειμένου να μάθει νέες λεπτομέρειες για το θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή του γιου του, αλλά και να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τα απολεσθέντα: το κινητό τηλέφωνο και τον σταυρό που φορούσε ο Mad Clip.

Tην ίδια ώρα, τα θολά σημεία προσπάθησε να φωτίσει ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, μέσα σε μια Porsche ίδιας χρονολογίας και κυβισμού με εκείνη που οδηγούσε ο Mad Clip, σε ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News».

Μad Clip: Ο γαμπρός από το μοιραίο βράδυ έκανε τατουάζ το όνομά του

Αυτό που μένει να φανεί είναι πώς και γιατί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ο 34χρονος trapper.

Στιγμιότυπο από την κηδεία του Μad Clip- INTIME

Στιγμιότυπο από την κηδεία του Μad Clip- INTIME

«Το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του» σημείωσε ο κ.Μαδιάς. 

Tροχαίο Mad Clip: «Πήγαινε με 134 χλμ. την ώρα»

Ο 34χρονος trapper έστριψε απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει  αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα, σημείωσε ο κ.Μαδιάς. «Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου» ανέφερε. 

Κηδεία Mad Clip: Τα 10 πιο συγκινητικά στιγμιότυπα από το τελευταίο «αντίο»

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πραγματογνώμονα, «134 χλμ. ανά ώρα ήταν η ταχύτητά του. Αυτή είναι η πλέον προσεγγίσιμη ταχύτητα εκτροπής του αυτοκίνητου».

Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ίδιος, πρόκειται για μια ελέγξιμη ταχύτητα για έναν έμπειρο οδηγό.

To σημείο όπου σκοτώθηκε ο Μad Clip- INTIME

To σημείο όπου σκοτώθηκε ο Μad Clip- INTIME

Γιαγιά Mad Clip: «Έλειπε ο σταυρός που φορούσε και το κινητό του»

Η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και πλήθος θαυμαστών του είπαν το τελευταίο αντίο στον Mad Clip την περασμένη Δευτέρα 6/9. Οι δικοί του άνθρωποι ωστόσο, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει φύγει από τη ζωή. 

Παππούς Mad Clip: «Από τη σορό έλειπαν ο σταυρός και το κινητό του»

«Εγώ τον μεγάλωσα, δεν του στερήσαμε τίποτα, είχε τα πάντα» είπε η γιαγιά του 34χρονου, ενώ ανέφερε ότι από τη σορό του εγγονού της, έλειπε ο χρυσός σταυρός που φορούσε πάντα. «Τον φόραγε πάντα τον σταυρό. Κάνει κάπου 30.000 ευρώ ο σταυρός. Λείπει και το τηλέφωνο» είπε στο Live news.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top