Παππούς Mad Clip: «Από τη σορό έλειπαν ο σταυρός και το κινητό του»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση του τράπερ με την πρώην σύντροφό του

Μία καταγγελία έκανε ο παππούς του Mad Clip, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο εγγονός του δε ζει πια.

Κηδεία Mad Clip - Ράγισε καρδιές η μητέρα του: «Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»

Στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου τον συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού» και ο Θάνος Βάγιος. Ο παππούς του 34χρονου τράπερ έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του και γιαγιά του Mad Clip μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την πρώην σύντροφο του εγγονού του, Αρετή, ενώ αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθαν για τον θάνατο του. Παράλληλα κατήγγειλε πως εκλάπηκαν από τη σορό του εγγονού του πράγματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

«Ευχαριστώ όλη τη νεολαία της Ελλάδας που αυτό που συνάντησα χθες στον επικήδειο στο νεκροταφείο… Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή.

Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή και δε μπόρεσε να αξιοποιήσει το έργο του. Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου, γιατί εγώ είμαι στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο αυτό που δυστυχώς τον σκότωσε. Αυτή την Porsche. Κάπου πήγαμε και γυρίσαμε. Όταν έφυγα μου είπε “παππού σε αγαπάω” και του είπα “και εγώ σε λατρεύω”», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος. 

Κηδεία Mad Clip: Η στιγμή που η Αρετή αγκαλιάζει τον Light και σπαράζει

Για την πρώην σύντροφο του τράπερ είπε: «Μετά πήγα 2-3 φορές στο σπίτι και χτύπαγα το κουδούνι και δυστυχώς είχε κατεβάσει τον διακόπτη. Δεν ήταν στο κουδούνι, διότι από ότι φάνηκε, είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή, τη λεγόμενη. Που παρουσιάστηκε πως δήθεν τον αγαπάει. Ο εγγονός μου την αγάπαγε, αλλά αυτή την πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο του 2021 πως αν η Αρετή τα χαλάσει με τον Παναγιώτη, εκείνος δε θα αντέξει. Και στον γάμο που ήταν, ούτε μιλήσαν καθόλου».

Κηδεία Mad Clip: Τα 10 πιο συγκινητικά στιγμιότυπα από το τελευταίο «αντίο»

«Πώς σκοτώθηκε το παιδί; Νερά δεν υπήρχαν στο δρόμο. Ο εγγονός μου δεν ήταν κανένα… οδηγάκι. Στην Κύπρο ασχολούνταν με αγώνες. Από τη σορό έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ.

Όταν έγινε το τροχαίο εγώ ήμουν στο χωριό. Με πήρε η μητέρα του, η νύφη μου και μου ζήταγε το τηλέφωνο του Δημήτρη, του πατέρα του. Και έκλαιγε. Εγώ κατάλαβα και ρωτούσα αν έπαθε τίποτα το παιδί. Δε μου έλεγε. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο άνοιξα την τηλεόραση και το είδα. Είπα στη γυναίκα μου “πάει το παιδί, σκοτώθηκε”» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια ο παππούς του 34χρονου τράπερ. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top