Κηδεία Mad Clip: Η στιγμή που η Αρετή αγκαλιάζει τον Light και σπαράζει

Η Αρετή είχε σχέση με τον αδικοχαμένο τράπερ για τέσσερα χρόνια

Δείτε τη στιγμή που η Αρετή αγκαλιάζει τον Light και σπαράζει στο κλάμα στο λεπτό 2.25 στο βίντει του star.gr / Ρεπορτάζ Ανέστης Συμεωνίδης

Φόρεσε λευκά ρούχα και μαύρα γυαλιά και παρευρέθηκε, με όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να αποχαιρετήσει για πάντα τον άνθρωπό της.

Κηδεία Mad Clip: Συντετριμμένη και ντυμένη στα λευκά η πρώην του, Αρετή

Ο λόγος για την πρώην σύντροφο του αδικοχαμένου τράπερ Mad Clip, Αρετή. Τη «μούσα» του. Το κορίτσι που μπήκε και έμεινε στη ζωή του για τέσσερα πολύ ευτυχισμένα χρόνια.

mad clip αρετη

κηδεια mad clip αρετη

Mad Clip: Όσα δήλωνε η σύντροφός του Αρετή για τη σχέση τους

Οι δυο τους είχαν περάσει μαζί αμέτρητες όμορφες στιγμές και ήταν «αδελφές ψυχές». «Στην αδελφή ψυχή μου» έγραψε και στο στεφάνι που κατέθεσε στο κοιμητήριο για τον αγαπημένο της Mad Clip, το μεσημέρι της Δευτέρας  06/09 η απαρηγόρητη Αρετή.

Στο βίντεο του star.gr βλέπουμε τη στιγμή που η Αρετή καταφτάνει μπροστά στη νεκροφόρα και αντικρύζει το φέρετρο με τη σορό του πρώην συντρόφου της. Αγκαλιάζει τον κολλητό του φίλο, Light, που επίσης είναι καταρρακωμένος, και σπαράζει στο κλάμα.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Mad Clip, που λίγες ώρες πριν το τροχαίο του, ήταν μαζί στον γάμο της φίλης τους, δεν είναι πια εν ζωή.

Κηδεία Mad Clip: Το κλάμα των φίλων του, Snik και Αλέξανδρου Κοψιάλη

αρετη mad clip

Ντυμένη στα λευκά, η Αρετή είπε το τελευταίο «αντίο» στον πρώην σύντροφό της/ Φωτογραφία star.gr 

mad clip κηδεια αρετη πρώην κοπελα σύντροφος ligth

Αρετή και Light αγκαλιάζονται και κλαίνε με λυγμούς για τον χαμό του αγαπημένου τους Peter (το πραγματικό όνομα του Mad Clip)/ Φωτογραφία star.gr 
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top