Κυπαρισσία: Ο πρώην σύζυγος της Μόνικα αποκαλύπτει - «Την είχε σκλάβα του»

Νέα στοιχεία για το αποτρόπαιο έγκλημα

Όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα ο πρώην σύζυγος της άτυχης Μόνικα - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό στην Κυπαρισσία με τη γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα στην αυλή του σπιτιού της. Όλα τα στοιχεία φαίνεται πως οδηγούν στον σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να διέφυγε στη χώρα του μετά την εξαφάνισή της. 

Κυπαρισσία: Αναζητείται ο σύντροφος της 42χρονης- Τι έλεγε πριν τρεις μήνες

Σε βάρος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, αφού όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα στα χέρια τους οι αρχές οδηγούν στο πρόσωπο του.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας από τη Ρουμανία μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα.

Κυπαρισσία - Μόνικα

Η Μόνικα, όπως κατήγγειλε o πρώην σύζυγός της, βίωνε έναν εφιάλτη στα χέρια του Ρουμάνου συντρόφου της και όπως δήλωσε, ο ίδιος είχε προσπαθήσει να την σώσει.

Κυπαρισσία: Ταυτοποιήθηκε η τσιμεντωμένη σορός – Είναι η 42χρονη Μόνικα

Εγώ το περίμενα. Όχι τώρα, εδώ και καιρό. Της το είχε πει κιόλας. Το περίμενα αυτό ότι θα γίνει. Μιλάμε για έλεγχο παντού, δεν υπήρχε τίποτα που να κάνει χωρίς να το ξέρει αυτός. Δεν κάνεις τίποτα χωρίς να το ξέρω εγώ, αν το μάθω ξέρεις τι θα πάθεις. Tην έβριζε συνέχεια, με "χοντρά" λόγια.

Η άτυχη Μόνικα, όπως ισχυρίστηκε ο πρώην σύζυγός της, επικοινωνούσε μαζί του κρυφά από ξένα τηλέφωνα και του ζητούσε χρήματα. Όπως είπε, τελευταία φορά που μίλησε μαζί της ήταν πριν τα Χριστούγεννα και του ζήτησε 20 ευρώ.

έγκλημα Κυπαρισσία

Το σπίτι όπου βρέθηκε τσιμεντωμένη η σορός της άτυχης Μόνικα.

Κυπαρισσία: «Την έκανε μαύρη στο ξύλο», λέει ο πρώην σύζυγος της Μόνικα

Ο πρώην σύζυγος της Μόνικα αναφέρθηκε και στη βία που βίωνε η πρώην γυναίκα του. Όπως είπε, ο σύντροφός της τη χτυπούσε συνέχεια: «Τη χτυπούσε κάθε μέρα… Σπασμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια, μαύρα μάτια πρησμένα από χτυπήματα. Πάρτε ένα τηλέφωνο στο νοσοκομείο στην Κυπαρισσία να δείτε τι θα σας πούνε. Την κούρεψε, τι δεν έχει κάνει. Την είχε σκλάβα του…», ανέφερε.

Ο Ρουμάνος που θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Μόνικα εξαφανίστηκε λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της Μόνικα. Όπως είπε ο πρώην άνδρας της, είπε σε φίλο του ότι θα πάει στη Ρουμανία γιατί βρήκε δουλειά, ενώ δε δίστασε να ισχυριστεί ότι η Μόνικα βρίσκεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας γιατί τη χτύπησε ένα αμάξι.
 και βρίσκεται στην Καλαμάτα στο Νοσοκομείο για να μην ψάχνουνε.

Έγκλημα Κυπαρισσία: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της Μόνικα

Η ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει. Η γυναίκα εντοπίστηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού σε εμβρυακή στάση, μόλις μισό μέτρο από το έδαφος, χωρίς ρούχα και παπούτσια.

Ο χρόνος θανάτου εκτιμάται πριν από 5 με 6 μήνες, ενώ δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για την 42χρονη Μόνικα τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ξαφνικά το Φεβρουάριο. Αυτό, μένει πλέον να επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα του DNA.

Οι αρχές αναζητούσαν μήνες κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει σε εκείνη. Ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι, είχαν ανοίξει ακόμη και τον βόθρο, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Μέχρι που πριν από τρία 24ωρα διαπίστωσαν ότι στην αυλή υπήρχε ένα σημείο που είχαν γίνει εργασίας με φρέσκο τσιμέντο. Όταν εργάτες έσκαψαν βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top