Κυπαρισσία: Αναζητείται ο σύντροφος της 42χρονης- Τι έλεγε πριν τρεις μήνες

Στο σπίτι όπου εντοπίστηκε σορός γυναίκας διέμενε η αγνοούμενη

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας ο εντοπισμός σορού γυναίκας, θαμμένης στην αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας. Η αγωνία έχει κορυφωθεί και για τους συγγενείς της 42χρονης Μόνικα από τη Ρουμανία, η οποία ζούσε επί πολλά χρόνια στην Ελλάδα κι αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο. Στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε μαζί με τον σύντροφό της, πριν χαθούν τα ίχνη της. 

Κυπαρισσία: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε «τσιμεντωμένο» σε αυλή σπιτιού

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το a.nikolouli.gr, που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση, η γυναίκα πριν εξαφανιστεί, είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της περιοχής, μετά από κακοποιητική συμπεριφορά του συντρόφου της. 

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από τα συγγενικά της πρόσωπα τέσσερις μήνες αργότερα και έκτοτε την αναζητούσαν.

H 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα- φωτογραφία από anikolouli.gr

H 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα- φωτογραφία από anikolouli.gr

Ο σύντροφός της έχει διαφύγει στη Ρουμανία, όμως οι ελληνικές Αρχές έχουν εντοπίσει τα ίχνη του και εφόσον από το DNA προκύψει ότι πρόκειται για την Μόνικα, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του, σύμφωνα με την ίδια πηγή. 

Με την υπόθεση εξαφάνισης της Μόνικα είχε ασχοληθεί διεξοδικά η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Τον περασμένο Ιούνιο οι συνεργάτες της εκπομπής είχαν εντοπίσει στη Ρουμανία τον σύντροφο της αγνοούμενης και τους είχε πει: «Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι».

Τι είχε πει ο σύντροφος της αγνοούμενης τον περασμένο Ιούνιο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Οι αστυνομικοί στην Κυπαρισσία που ερευνούσαν την υπόθεση, όπου και αν έψαξαν στοιχεία, δε βρήκαν το παραμικρό. Σήμερα αποφασίστηκε να ερευνηθεί για πολλοστή φορά το σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της η αγνοούμενη. Αφορμή για τη νέα έρευνα στάθηκε και το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που ζουν στην Αθήνα, κατέβηκαν στην περιοχή για διακοπές και καθώς ήθελαν να ελέγξουν κάποια πράγματα στην οικία, κάλεσαν και αστυνομικό από τοπικό Τμήμα.

Εκεί αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε ένα σημείο στην αυλή που το τσιμέντο έμοιαζε πιο πρόσφατο. Κλήθηκε συνεργείο και το πρωί της Τετάρτης 1η Σεπτεμβρίου αποκαλύψθηκε το μακάβριο εύρημα της σορού.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών. Η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία για την νεκροψία που θα ακολουθήσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top