Ομαδικός βιασμός 17χρονης: Στην ανακρίτρια σήμερα ο ποδοσφαιριστής

Σήμερα η απόφαση για το αν θα προφυλακιστεί

Στον εισαγγελέα ο γνωστός ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό / Φωτογραφίες: Εurokinissi

Στην ανακρίτρια αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα ο γνωστός ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας μαζί με έναν 40χρονο από τη Νιγηρία.

Ο αθλητής θα απολογηθεί και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι. Αύριο, Παρασκευή, θα απολογηθεί και ο Νιγηριανός που αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία. 

Φίλη 17χρονης για ομαδικό βιασμό: «Με τον Νιγηριανό σίγουρα δεν το ήθελε»

Υπενθυμίζεται πως η 17χρονη κατήγγειλε πως πρώτα τη βίασε ο 40χρονος μάνατζερ από τη Νιγηρία, ενώ μετά την αποχώρησή του από το δωμάτιο, εισήλθε ο γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος προχώρησε στην ίδια πράξη. 

Σύμφωνα με την κατάθεση 16χρονης φίλης της κοπέλας, που ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ, η 17χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως άλλωστε είχε πει και η ίδια στις Αρχές. ««Όταν είχε συνέλθει τελείως, μου είπε ότι δε θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με αυτούς τους δύο, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν σίγουρα ότι δεν το ήθελε» φέρεται να υποστήριξε η 16χρονη.

Ομαδικός βιασμός 17χρονης: Τι υποστήριζει η κοπέλα

Από τη μεριά του, ο ποδοσφαιριστής φεύγοντας από τα δικαστήρια, είχε φωνάξει προς τους δημοσιογράφους ότι «όλα γίνονται για τα λεφτά». Ο ίδιος υποστηρίζει από την αρχή ότι η πράξη έγινε με τη συναίνεση της ανήλικης κοπέλας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top