«Άφαντος» για 5η μέρα ο 29χρονος ψαράς

Έκκληση του αδερφού του να συνεχιστούν οι έρευνες

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 29χρονου ερασιτέχνη ψαρά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το απόγευμα της Πέμπτης 26 Αυγούστου στον Αμβρακικό Κόλπο, καθώς από χθες αργά το βράδυ, σταμάτησαν επίσημα οι έρευνες για τον εντοπισμό του. 

Αμφιλοχία: Αγνοείται 29χρονος ψαράς μετά την κακοκαιρία

Επί πέντε ημέρες, σκάφη του Λιμενικού, ελικόπτερα «Σούπερ Πούμα», δεκάδες αλιευτικά σκάφη που ψαρεύουν στον Αμβρακικό, δύτες του πολεμικού ναυτικού, καθώς και εθελοντές δύτες, σάρωσαν την θαλάσσια περιοχή, σε μια πολύ μεγάλη έκταση, αλλά δυστυχώς, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν και το παραμικρό ίχνος του 29χρονου ερασιτέχνη ψαρά.

 Ο άτυχος μουσικός, μαζί με έναν φίλο του, το απόγευμα της Περασμένης Πέμπτης, πήγαιναν με βάρκα για ψάρεμα, στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Μενιδίου, όταν ξαφνικά έπεσαν σε μπουρίνι. Η λέμβος δεν αναποδογύρισε, όμως από τον έντονο κυματισμό, ο 29χρονος, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη μανιασμένη θάλασσα. Η τελευταία εικόνα που είχε ο φίλος του, πριν τον χάσει από το οπτικό του πεδίο, ήταν ο μουσικός, γαντζωμένος από ένα σπασμένο κομμάτι της τέντας του σκάφους. Οι έρευνες ήταν εντατικές, αλλά δυστυχώς δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και χθες αργά το βράδυ ολοκληρώθηκαν, βυθίζοντας στην απελπισία τους στενούς συγγενείς του.  Ο αδελφός του αγνοούμενου, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην αναζήτηση και έκανε δραματική έκκληση να μην σταματήσουν οι έρευνες. Πάντως στην περιοχή περιπολούν λιμενικοί, αλλά τεταμένη την προσοχή τους έχουν και οι επαγγελματίες ψαράδες, μήπως και βρουν κάποιο ίχνος του 29χρονου.  
 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top