Έγκλημα Μεσαρά: Ο 27χρονος οργάνωνε καιρό τη δολοφονία του κτηνοτρόφου

Εξέφρασε συλλυπητήρια στη γυναίκα του θύματος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος που δολοφόνησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 39χρονο κτηνοτρόφο στη Μεσαρά Κρήτης. - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 27χρονος που δολοφόνησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 39χρονο κτηνοτρόφο στη Μεσαρά Κρήτης. Σε βάρος του καθ΄ομολογίαν δράστη είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Έγκλημα Μεσαρά: Σοκάρουν οι ισχυρισμοί του 26χρονου δράστη για το θύμα

Ο 27χρονος κατά την απολογία του σήμερα επανέλαβε όλα όσα είχε υποστηρίξει προανακριτικά, ότι δηλαδή το θύμα τον εξανάγκαζε με τη βία και το ξύλο να συνευρίσκεται ερωτικά με επιχειρηματία ώστε να τον εκβιάζει και ότι του χρωστούσε χρήματα.

Δολοφονία Μεσαρά: Στον ανακριτή ο 27χρονος - «Φονιά» ούρλιαζε η μάνα

Επίσης, σύμφωνα με το cretalive.gr, παραδέχθηκε ότι οργάνωνε από καιρό τη στυγερή δολοφονία του αφεντικού του. Μάλιστα, σε ερώτηση των αρχών γιατί δεν έφευγε από τη δούλεψή του, ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι ο 39χρονος έβρισκε τους κατά καιρούς εργοδότες του και του δημιουργούσε προβλήματα. 

Η συνήγορος της οικογένειας του θύματος, κ. Θεονύμφη Μπέρκη έκανε λόγο για εν ψυχρώ εκτέλεση και άρτια οργανωμένο σχέδιο αφαίρεσης της ζωής ενός ανθρώπου, ενώ αναφερόμενη στους ισχυρισμούς του δράστη για κακομεταχείρισή του μίλησε για «αποκυήματα φαντασίας». 

Τέλος, ο 27χρονος φέρεται στη διάρκεια της απολογίας του να εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην σύζυγο του θύματος, επισημαίνοντας ότι «είναι καλή γυναίκα».

Σημειώνεται ότι και ο 30χρονος ομοεθνής του προφυλακίστηκε και διώκεται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και παραχώρηση της καραμπίνας σε τρίτο πρόσωπο που δεν διέθετε σχετική άδεια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top