Έγκλημα στην Κατερίνη: «Δε θυμάμαι να σκοτώνω την αδερφή μου»

Απολογείται η 75χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε την αδερφή της με λουρί

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το έγκλημα στην Κατερίνη (18/8)

Σήμερα Παρασκευή απολογείται η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε την αδελφή της με ένα λουρί τσάντας μέσα στο σπίτι τους λίγο έξω από την Κατερίνη.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Έπνιξε την αδερφή της με λουρί τσάντας

Η κατηγορούμενη αν και ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί χθες Πέμπτη, τελικά πήρε προθεσμία λόγω αλλαγής συνηγόρου,  σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha.

Η 75χρονη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, φέρεται να δήλωσε ότι δε θυμάται ότι σκότωσε την αδερφή της.

Στο σπίτι μου ήμουν εγώ και η αδελφή μου και κανείς δεν μας επισκέφθηκε. Ούτε η ανιψιά μου, ούτε και η νύφη μου. Δεν θυμάμαι να σκοτώνω των αδελφή μου όπως μου είπαν, ούτε θυμάμαι κάτι άλλο.

Επίσης, σύμφωνα με τον Alpha, η 75χρονη φέρεται να πρόσθεσε: «Να σας πω ότι μέσα στη μαύρη δερμάτινη τσάντα την οποία είχα αφήσει στο δωμάτιο, είχα βάλει τα χρήματα μέσα σε αυτή και θέλω να μου δείξετε την τσάντα και να βεβαιωθώ ότι είναι εκεί. Μου δείξατε τη φωτογραφία με την αδελφή μου νεκρή και την τσάντα της δεμένη στον λαιμό. Δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, αλλά ένα σιέλ και μετά το άλλαξαν».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης ανέφερε ότι η 75χρονη δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον και το τι έχει γίνει και δεν έχει καταλάβει ακόμα τον λόγο για τον οποίο κατηγορείται.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα τελέστηκε λίγο μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης. Συγγενικό πρόσωπο των δύο αδελφών που διαμένει στην ίδια γειτονιά άκουσε φωνές και όταν πήγε στο σπίτι εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ειδοποιήθηκαν και έφτασαν επί τόπου συλλαμβάνοντας την 75χρονη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top