Χαλκιδική: Νεκρός 26χρονος- Τραυματίστηκε από προπέλα σκάφους

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε

To ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ στις 10/8 για το τραγικό περιστατικό στη Χαλκιδική

Τη ζωή του έχασε ένας 26χρονος στη θαλάσσια περιοχή Σιθωνίας Χαλκιδικής, κοντά στο νησάκι Διάπορος, μετά τον τραυματισμό του από προπέλα ενοικιαζόμενου σκάφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα στον λαιμό από προπέλα λέμβου που είχε νοικιάσει με άλλους πέντε φίλους του, την περασμένη Δευτέρα 9/8. Έκανε διακοπές στη Χαλκιδική και είχε καταγωγή από την Ξάνθη.

Ανατροπή στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη: Δε χτυπήθηκε μόνο από προπέλα

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στην παραλία της Βουρβουρού, έχοντας τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ο χειριστής της ενοικιαζόμενης λέμβου συνελήφθη.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της 9ης Αυγούστου, το Γ' Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λ/Χ Ιερισσού, για περιστατικό τραυματισμού 26χρονου από ενοικιαζόμενη λέμβο, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΜΥΡΣΙΝΗ” ν. Διαπόρου Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος σε ακτή της περιοχής “ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ” Σιθωνίας, έχοντας τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου, λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο χειριστής της ανωτέρω ενοικιαζόμενης λέμβου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top