Κορωνοϊός: Μία 20χρονη διασωληνωμένη σε ΜΕΘ του Ηρακλείου Κρήτης

Δεν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για τον εμβολιασμό 

Μίνι lockdown ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για τα Χανιά και τη Ζάκυνθο - μεσημεριανό δελτίο Star

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται με κορωνοϊό μία 20χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η νεαρή κοπέλα είχε διαγνωστεί θετική στον ιό και μεταφέθηκε από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της Κυριακής, καθώς η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία. 

Κορωνοϊός: «Έκρηξη» κρουσμάτων στην Κρήτη - Ο χάρτης της διασποράς

Μάλιστα, για την κατάσταση της κοπέλας εξέδωσε ανακοίνωση η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, στην οποία αναφέρεται:

ΥΠΑ: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ η επιστροφή από τα νησιά

«Στις 7-8-2021 νεαρή γυναίκα 20 ετών εισήχθη στην κλινική covid του ΓΝΑΝ, έχοντας διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Στις 8-8-2021 η αναπνευστική λειτουργία της ασθενούς παρουσίασε επιδείνωση. Προληπτικά έγινε συνεννόηση με το ΠΑΓΝΗ όπου το μεσημέρι μας διέθεσε μία κλίνη ΜΕΘ covid σε περίπτωση που τη χρειαζόμαστε. Η ασθενής κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί αργά το βράδυ (22.00 μ.μ.) και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη ΜΕΘ covid του ΠΑΓΝΗ».

Κορωνοϊός: Δεν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για τον εμβολιασμό 

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας πως δε θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για τους εμβολιασμούς, τον κορωνοϊό και την επιχείρηση «Ελευθερία», όπως μεταδίδεται κάθε Δευτέρα. 

Μαρία Θεωδορίδου , Μάριος Θεμιστοκλέους

Το υπουργείο Υγείας δεν διευκρίνισε τον λόγο που δε θα γίνει η ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους και την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών στην Ελλάδα, Μαρία Θεοδωρίδου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top