Γυναικοκτονία Λάρισα: «Θόλωσε ο δράστης - Παίρνει αντικαταθλιπτικά»

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του 54χρονου κατηγορούμενου στην ανακρίτρια

Όλα όσα είπε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη αυτήκοος μάρτυρας για τη γυναικοκτονία στην Κάτω Σωτηρίτσα 

Η γυναικοκτονία της 43χρονης στη Λάρισα που σημειώθηκε χθες το πρωί αποτελεί άλλη μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει με την αγριότητά της. 

Σήμερα, ο 54χρονος δράστης και εν διαστάσει σύζυγος του θύματος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, αλλά πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί. 

Γυναικοκτονία Λάρισα: Ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της γυναίκας του

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου υποστήριξε πως «ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα και ακολουθεί αντικαταθλιπτική αγωγή, ενώ για τις συνθήκες του εγκλήματος ανέφερε πως ο εντολέας του φέρεται να θόλωσε». 

γυναικοκτονία Λάρισα

Άλλη μία γυναικοκτονία σημειώνεται στην Ελλάδα - 54χρονος σκότωσε εν ψυχρώ τη 43χρονη εν διαστάσει συζυγό του/ eurokinissi 

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος σκότωσε με 8 πυροβολισμούς την 43χρονη σύζυγό του μέσα στην ταβέρνα της αδερφής της στην Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Ωστόσο, τελευταία στοιχεία από την έρευνα δείχνουν πως ο δράστης είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής για το περίστροφο με το οποίο διέπραξε τη δολοφονία. 

Λάρισα: «Πάρε την αστυνομία. Τη σκότωσα για λόγους απιστίας»

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 43χρονης. Την Τρίτη η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι η 43χρονη δέχθηκε «βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο».

Αύριο το μεσημέρι πρόκειται να τελεστεί η κηδεία της άτυχης γυναίκας, η οποία είχε τρία παιδιά με τον 54χρονο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top