Γυναικοκτονία Λάρισα: «Θόλωσε ο δράστης - Παίρνει αντικαταθλιπτικά»

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του 54χρονου κατηγορούμενου στην ανακρίτρια

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Όλα όσα είπε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη αυτήκοος μάρτυρας για τη γυναικοκτονία στην Κάτω Σωτηρίτσα 

Η γυναικοκτονία της 43χρονης στη Λάρισα που σημειώθηκε χθες το πρωί αποτελεί άλλη μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει με την αγριότητά της. 

Σήμερα, ο 54χρονος δράστης και εν διαστάσει σύζυγος του θύματος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, αλλά πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί. 

Γυναικοκτονία Λάρισα: Ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της γυναίκας του

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου υποστήριξε πως «ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα και ακολουθεί αντικαταθλιπτική αγωγή, ενώ για τις συνθήκες του εγκλήματος ανέφερε πως ο εντολέας του φέρεται να θόλωσε». 

γυναικοκτονία Λάρισα

Άλλη μία γυναικοκτονία σημειώνεται στην Ελλάδα - 54χρονος σκότωσε εν ψυχρώ τη 43χρονη εν διαστάσει συζυγό του/ eurokinissi 

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος σκότωσε με 8 πυροβολισμούς την 43χρονη σύζυγό του μέσα στην ταβέρνα της αδερφής της στην Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Ωστόσο, τελευταία στοιχεία από την έρευνα δείχνουν πως ο δράστης είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής για το περίστροφο με το οποίο διέπραξε τη δολοφονία. 

Λάρισα: «Πάρε την αστυνομία. Τη σκότωσα για λόγους απιστίας»

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 43χρονης. Την Τρίτη η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι η 43χρονη δέχθηκε «βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο».

Αύριο το μεσημέρι πρόκειται να τελεστεί η κηδεία της άτυχης γυναίκας, η οποία είχε τρία παιδιά με τον 54χρονο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top