Λάρισα: «Πάρε την αστυνομία. Τη σκότωσα για λόγους απιστίας»

«Θα έπαιρναν διαζύγιο», λέει μάρτυρας στο star.gr

Όλα όσα είπε αυτήκοος μάρτυρας για τη γυναικοκτονία στην Κάτω Σωτηρίτσα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Σωτηρίτσα μετά τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί, μέσα σε παραλιακή ταβέρνα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο σύζυγος πυροβόλησε οκτώ φορές τη 43χρονη μητέρα των τριών παιδιών του. Αυτήκοος μάρτυρας ο οποίος καθόταν σε τραπέζι έξω από την ταβέρνα τη στιγμή της δολοφονίας και ήταν αυτός που ειδοποίησε τις Αρχές, μίλησε στο star.gr και περιέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά το φονικό

«Πρώτα άκουσα φωνές από μέσα από την ταβέρνα και μετά άκουσα πυροβολισμούς. Άκουσα τη μάνα του θύματος που φώναζε, “Τη σκότωσε, τη σκότωσε…”  Βγήκε μετά αυτός έξω, απευθύνθηκε σε εμένα και μου είπε, “Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, σκότωσα τη γυναίκα μου για λόγους απιστίας”.

Του λέω τι λες… και απάντησε: “Ακούς τι σου είπα”. Γύρισε και είδα το πιστόλι που το είχε στο χέρι. Ήταν ένα παλιό πιστόλι. 

Έφυγα, αυτός πήρε μια καρέκλα έκατσε στο δρόμο και μου φώναζε πάλι, πάρε τηλέφωνο την αστυνομία “Σκότωσα τη γυναίκα μου”. 

Έφυγα, πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε ότι πήγαιναν για διαζύγιο. Ο δράστης είχε πάει σε δικηγορικό γραφείο», είπε. 

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα σε ταβέρνα

Όπως διευκρίνισε, ο φόνος έγινε μέσα στο μαγαζί, εκεί που φτιάχνουν τους καφέδες, ενώ στην ταβέρνα παρόντες τη στιγμή του φόνου ήταν εκτός από τον δράστη και το θύμα, η πεθερά του και τα δύο από τα τρία παιδιά τους. 

«Το τρίτο παιδί, ο μεγάλος ήταν στην Αθήνα», συμπλήρωσε, μιλώντας στο star.gr.

Ο 54χρονος πυροβόλησε οχτώ φορές τη σύζυγό του - larissanet.gr

Γυναικοκτονία Λάρισα: Τη «γάζωσε» με το όπλο στον θώρακα και στο κεφάλι

«Φαίνεται το διαζύγιο του γύρισε τα μυαλά»

Μιλώντας στο star.gr ο πρόεδρος Σωτηρίτσας Βασίλης Λέτσιος ανέφερε ότι η σύζυγος ήταν από το χωριό, ενώ το ζευγάρι αν και διέμενε στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει πίσω προκειμένου να βοηθήσει στη λειτουργία της οικογενειακής ταβέρνας, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο αδερφός του θύματος. Όπως συμπλήρωσε, θύτης και θύμα ήταν στη διαδικασία διαζυγίου, γεγονός που φαίνεται ότι στοίχισε στο συζυγοκτόνο. 

«Ήταν στη διαδικασία διαζυγίου, δεν το αποδέχτηκε το γεγονός και … Ο δράστης δεν έδειχνε ότι ήταν ικανός να φτάσει σε κάτι τέτοιο. Ερχόταν τα καλοκαίρια εδώ, ήταν πρόσχαρος, καθόμασταν πολλές φορές και πίναμε κανένα κρασάκι, κανένα τσιπουράκι το μεσημέρι. Φαίνεται το διαζύγιο του γύρισε τα μυαλά», είπε.

Όλα όσα είπε ο Βασίλης Λέτσιος 

Όπως πρόσθεσε, ο σύζυγος ισχυρίστηκε ότι σήμερα το πρωί πήγε στη Λάρισα προκειμένου να πληρώσει τη δόση ενός δανείου. 

«Στο γυρισμό γύρω στις 9 παρά το πρωί, ήρθε στο μαγαζί,  ήταν και ένας θαμώνας εκεί. Tου είπε “Πού είναι η γυναίκα μου”, εκείνος απάντησε “Πίσω”, πάει πίσω, ακούγονται πυροβολισμοί και στο δευτερόλεπτο βγαίνει έξω με το πιστόλι στο χέρι και του λέει, “Πάρε την αστυνομία, σκότωσα τη γυναίκα μου”», σημείωσε στο star.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top