Γυναικοκτονία Λάρισα: Ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της γυναίκας του

Στον ανακριτή σήμερα για να απολογηθεί ο συζυγοκτόνος

Νεότερα στοιχεία σχετικά με τη νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς ο 54χρονος φέρεται να ηχογράφησε τη στιγμή που αφαιρούσε τη ζωή από τη σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο δράστης πυροβόλησε τη 43χρονη σύζυγό του οκτώ φορές και τα κατέγραψε όλα στο κινητό του τηλέφωνο. 

Γυναικοκτονία Λάρισα: Τη «γάζωσε» με το όπλο στον θώρακα και στο κεφάλι

Στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος και μετά οι πυροβολισμοί. 

Γυναικοκτονία Λάρισα: Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος για να απολογηθεί 

O 54χρονος έφτασε συνοδεία αστυνομικής δύναμης στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας για να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα και να δώσει εξηγήσεις για το έγκλημα που διέπραξε. 

Ο 54χρονος έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας - larissanet.gr

Λάρισα: Την πυροβόλησε στον θώρακα και το κεφάλι

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από τη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας. 

Λάρισα: «Πάρε την αστυνομία. Τη σκότωσα για λόγους απιστίας»

Χθες, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ είπε πως το θύμα δέχθηκε βολές σε καίρια σημαία στον θώρακα και μία βολή από περίστροφο στο κεφάλι. 

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτή να πρόκειται για τη χαριστική βολή, που της έριξε ο 54χρονος για να βεβαιωθεί ότι έχει πεθάνει. 

Δολοφονία Λάρισα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Από χθες η τοπική κοινωνία της Λάρισας βρίσκεται σε σοκ. Η οικογένεια της 43χρονης ήταν πολύ γνωστή, αφού η ταβέρνα που διατηρούσαν ήταν σημείο συνάντησης στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, το πατρικό της 43χρονης βρίσκεται ακριβώς πάνω από την ταβέρνα. 

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα σε ταβέρνα

Την επιχείρηση είχε ανοίξει ο πατέρας της γυναίκας, ο οποίος ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Βαλέσα». Μετά τον θάνατό του ανέλαβε ο αδελφός της 43χρονης, όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και γι’ αυτό εκείνη είχε μεταβεί στη Σωτηρίτσα από την Αθήνα, ώστε να τον βοηθήσει. 

Όσοι γνώριζαν την 43χρονη μιλούν για μια γλυκύτατη, χαρούμενη γυναίκα, που βοηθούσε στο κατάστημα όσο μπορούσε. 

Λάρισα: Η στιγμή της δολοφονίας

Παρ’ όλ’ αυτά, ο σύζυγός της δε δίστασε να της κόψει το νήμα της ζωής με βίαιο τρόπο. Χθες το πρωί εισέβαλε στην ταβέρνα οπλισμένος και άρχισε να «γαζώνει» τη γυναίκα του. 

Ο δράστης την πυροβόλησε οκτώ φορές, μπροστά στα μάτια δύο υπαλλήλων και συνελήφθη από την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό ήταν σε διάσταση και η γυναίκα είχε ξεκινήσει διαδικασία διαζυγίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top