Ανεμβολίαστοι: Ψώνια, καφέ, δημόσιες υπηρεσίες με αρνητικό μοριακό ή rapid

Εξετάζονται νέα μέτρα από το φθινόπωρο για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους ανεμβολίαστους, καθώς έχουν πέσει σενάρια στο τραπέζι, που τους θέλουν να πίνουν καφέ μόνο με μοριακό ή rapid test, από το φθινόπωρο.

Εστίαση - Τουρισμός: Self test και rapid test οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι

Με ειλημμένη την απόφαση της κυβέρνησης ότι η χώρα δε θα ξανακλείσει και ότι δε θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με ένα ολικό lockdown, εξετάζονται όλα τα σενάρια περιορισμών για τους ανεμβολίαστους, αλλά και πίεσης των διστακτικών ώστε να κλείσουν το ραντεβού τους για να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ειρήνης Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star οι κλειστοί χώροι ψυχαγωγίας, εστίασης,  δημόσιες υπηρεσίες θα γίνουν απαγορευτικοί για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. 

Eκπαιδευτικοί: Από την τσέπη τους τα test όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί

Μάλιστα, συζητείται το σενάριο όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να μην μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους, όχι μόνο στα καταστήματα αλλά και στα σούπερ μάρκετ. Η πρόσβαση να επιτρέπεται, μόνο με αρνητικό μοριακό ή rapid test, τα οποία θα γίνονται πολύ συχνά, ίσως και τρεις φορές την εβδομάδα και με δική τους επιβάρυνση. Το μέτρο αν αποφασιστεί, θα ισχύει όχι μόνο για τους πελάτες, αλλά και για τους εργαζόμενους.

Πάντως, οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά τον Δεκαπενταύγουστο. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top