Γλυκά Νερά: Σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ ο Μπαλάσκας για τις δηλώσεις του

Η ελληνική αστυνομία είχε διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος του

ΕΔΕ για τις δηλώσεις Μπαλάσκα- κεντρικό δελτίο Star 18/6/21

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., εξαιτίας των δηλώσεων που είχε κάνει σε τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας Κάρολαιν, στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγο της.

Γλυκά Νερά: Σάλος και πολιτικό ζήτημα από δήλωση Μπαλάσκα για τον σύζυγο

Yπενθυμίζεται ότι ο η ΕΛ.ΑΣ είχε διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, έπειτα από δηλώσεις του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που προκάλεσαν αντιδράσεις. Ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Mega, είχε χαρακτηρίσει «βλάκα» τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο, γιατί όπως είχε υποστηρίξει «αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία μετά τον φόνο και έλεγε ότι το έκανε εν βρασμώ ψυχής, θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή».

ΕΛΑΣ- Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα ΕΔΕ εις βάρος Μπαλάσκα  

Παράλληλα, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με σκοπό να διακριβωθεί αν όσα ανέφερε ο αστυνομικός στοιχειοθετούν το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος και σε διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Σταύρος Μπαλάσκας: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ

Μετά τις αντιδράσεις, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανακοίνωσε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, ενώ είχε εκφράσει και τη δημόσια συγγνώμη του, υποστηρίζοντας πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top