Γλυκά Νερά: Σάλος και πολιτικό ζήτημα από δήλωση Μπαλάσκα για τον σύζυγο

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ για το ότι «δε θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή» 

Τo  ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha Tv σχετικά με τις δηλώσεις του Στ. Μπαλάσκα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον συζυγοκτόνο    

Και πολιτική αντιπαράθεση προκαλούν οι δηλώσεις του συνδικαλιστή των αστυνομικών Σταύρου  Μπαλάσκα, ότι θα έπεφτε στα μαλακά ο συζυγοκτόνος της άτυχης Καρολάιν αν ακολουθούσε άλλη τακτική.   

Γλυκά Νερά: Από πού εμπνεύστηκε ο πιλότος το παραμύθι με τη ληστεία

«Είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή» δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ. στο Mega.  

Όπως μάλιστα συνέχισε στις…  «οδηγίες» του, αν είχε καλέσει την ΕΛ. ΑΣ. και εξηγούσε τι συνέβη, τότε «θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, ''χωρίς να το θέλω'', ''πρότερος έντιμος βίος'', τέσσερις χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε».

Γλυκά Νερά: «Δύο ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία. Ήταν προμελετημένο»

Η κριτική από την αντιπολίτευση

Με αφορμή ότι ο Στ. Μπαλάσκας εκλέγεται με τη «γαλάζια» συνδικαλιστική παράταξη στις εκλογές των αστυνομικών, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση. «Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωσή της.  

Πελώνη για Γλυκά Νερά: Συγχαρητήρια στην αστυνομία για την εξιχνίαση

Δριμεία κριτική άσκησε και το ΚΙΝΑΛ το  οποίο Οι τηλεοπτικές οδηγίες του κ. Μπαλάσκα για το πως μπορεί να πέσει "στα μαλακά" ένας δολοφόνος είναι κατάπτυστες. Ντροπή. Η Κυβέρνηση και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οφείλουν να πάρουν θέση άμεσα.

Σε διαφορετική διάσταση έθεσε το θέμα η Ελληνική Λύση η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:  

«Το γεγονός ότι ο δράστης του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά σε λίγα χρόνια θα είναι ελεύθερος, καθιστά επιτακτική την άμεση αλλαγή του Ποινικού Κώδικα και την αφαίρεση των ευεργετικών διατάξεων καθώς και οποιουδήποτε ελαφρυντικού για την έκτιση της ποινής. Ο στυγερός δολοφόνος πρέπει να τιμωρηθεί με την αυστηροτέρα των ποινών».

Τι σχολίασε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

«Οι δηλώσεις των συνδικαλιστών εκφράζουν τους ίδιους και τις ομοσπονδίες τους και κανέναν άλλον»  δήλωσε από τη Βουλή ο  υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, παίρνοντας αποστάσεις από τα όσα δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top