Πελώνη για Γλυκά Νερά: Συγχαρητήρια στην αστυνομία για την εξιχνίαση

Στη ΓΑΔΑ ο αρχηγός της ΕΛΑΣ χθες το βράδυ – Ποιους ευχαρίστησε

Τα συγχαρητήρια της κυβέρνησης στην Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μετέφερε η Αριστοτελία Πελώνη.

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης να συγχαρώ την Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε όλους τους Έλληνες», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, κλείνοντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγχαρητήρια στα στελέχη των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Εγκληματολογικών Ερευνών Αττικής για την εξιχνίαση του εγκλήματος έδωσε και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.

Γλυκά Νερά: Από πού εμπνεύστηκε ο πιλότος το παραμύθι με τη ληστεία

Γλυκά Νερά: «Ήταν προμελετημένο. Δύο ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία»

«Θα ήθελα να συγχαρώ την διεύθυνση Ασφάλειας και την διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών Αττικής για την σπουδαία δουλεία, τόσο ανακριτικά όσο και επιστημονικά. Είχαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά που προκάλεσε τόση αναστάτωση και ανησυχία στην κοινή γνώμη», είπε στη Βουλή.

Γλυκά Νερά: «Δεν έχει αναστολές» - Ποινική δίωξη για τον 32χρονο

Γλυκά Νερά: Η συζήτηση με τον πιλότο στο μνημόσυνο - «Μην κάνεις σκηνές»!

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου πήρε αποστάσεις από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις συνδικαλιστών της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τις οποίες τοποθετούνταν για το συγκεκριμένο έγκλημα, αν και η έρευνα βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη.

«Η ΕΛΑΣ έχει άλλη δουλειά και η ενημέρωση γίνεται θεσμικά από τους θεσμικούς εκπροσώπους της. Βεβαίως, όταν υπάρχουν θέματα παραβίασης της μυστικότητας της ανακριτικής διαδικασίας τότε  υπάρχουν οι διαδικασίες πειθαρχικές και δικαστικές», σημείωσε.

«Να φροντίσετε στο μέλλον όταν υπάρχουν εγκλήματα που διαταράσσουν την κοινή γνώμη την σωστή της ενημέρωση. Πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα και όχι συνδικαλιστές ή άλλες πηγές που πηγαινοέρχονται στα κανάλια χωρίς να έχουν δουλειά. Αυτά είναι δουλειά της ηγεσίας της ΕΛΑΣ μέσα από τους επίσημους διαύλους», δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος επίσης απέδωσε συγχαρητήρια στα στελέχη της ΕΛΑΣ για την επιχειρησιακή κατάληξη της υπόθεσης

Στη ΓΑΔΑ ο αρχηγός της ΕΛΑΣ χθες το βράδυ – Ποιους ευχαρίστησε

Τα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής επισκέφτηκε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, κ. Καραμαλάκης βρέθηκε στη ΓΑΔΑ το βράδυ της Πέμπτης, με σκοπό να συγχαρεί τους αξιωματικούς, που χειρίστηκαν την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top