Σταύρος Μπαλάσκας: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ

Η ανακοίνωση του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ

ΕΔΕ για τις δηλώσεις Μπαλάσκα- κεντρικό δελτίο Star 18/6/21

Tην παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) υπέβαλε ο γνωστός συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook. 

ΕΛΑΣ- Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα ΕΔΕ εις βάρος Μπαλάσκα 

Η ΕΛ.ΑΣ διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα, έπειτα από δηλώσεις του για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που προκάλεσαν αντιδράσεις. Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας στο Mega, είχε χαρακτηρίσει «βλάκα» τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο, γιατί όπως είχε υποστηρίξει «αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία μετά τον φόνο και έλεγε ότι το έκανε εν βρασμώ ψυχής, θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή».

Γλυκά Νερά: Σάλος και πολιτικό ζήτημα από δήλωση Μπαλάσκα για τον σύζυγο

Για τις δηλώσεις αυτές, ο κ.Μπαλάσκας ζήτησε δημόσια συγγνώμη σημειώνοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν.

Γλυκά Νερά: Δημόσια συγγνώμη Μπαλάσκα για τις δηλώσεις του

Σταύρος Μπαλάσκας: Η ανακοίνωση της παραίτησής του

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι δηλώνω απηυδισμένος απογοητευμένος και δυστυχώς συνδικαλιστικά έκπληκτος από τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης. Επιθυμώ δε να γνωρίζετε πως αποδέχομαι πλήρως την ενοχή μου για τη συνδικαλιστική του ύπαρξη στην Προεδρία της ΠΟΑΣΥ όπως και άλλοι πολλοί μετανιωμένοι και αυτοί βεβαίως.

Κατόπιν επανειλημμένων προσωπικών επιθέσεων και συνεχείς απόπειρες διαπόμπευσης εκ μέρους της διοίκησης της ΠΟΑΣΥ με αποτέλεσμα δυστυχώς σοβαρών κινδύνων για την ασφάλεια τη δική μου και της οικογένειας μου από ακραίες ομάδες που για μια ακόμα φορά επιτέθηκαν στο σπιτι που διαμένουν τα παιδιά μου, δημιουργώντας τους αναίτια τρόμο και ταραχή, αποφάσισα σήμερα να δηλώσω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Αδυνατώ πια να συμμετέχω σε συνδικαλιστικό όργανο στο οποία προεδρεύει ο κυριος αυτός και η κλειστή του ομαδα και προπαντώς με τον τρόπο που το κάνουν.Έτσι και αλλιώς δεν αποτελεί περίοδος θητείας απο τον περασμένο Οκτώβριο αλλά προϊόν παράτασης λόγο Covid-19. Παραμένω βεβαίως ενεργός συνδικαλιστικά και αστυνομικά ακομμάτιστος και μάχιμος πάντα υπό την σκέπη των εκατοντάδων ψήφων του αστυνομικού κόσμου που με εξέλεξε.

Επιλέγω και επανακάμπτω πλήρως στα καθήκοντα μου στην άμεση δραση δίπλα στον συνάδελφο αρνούμενος πια τις απαλλαγές από την εργασία.Θα δώσω και την ρανίδα μου για να ηττηθεί και να συντριφτεί η γνωστή παρέα κάτω από το βάρος της συνδικαλιστικής ανικανότητας τους και το στίγμα των παράνομων διώξεων που θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κίνημα αποβάλλοντας με παράνομες φασιστικές και ακραίες συνοπτικές διαδικασίες σε όποιους δεν τους είναι αρεστοί η αισθάνονται πως είναι αρκετά δυνατοί να τους πολεμήσουν.Διατηρώ ακέραια την ελπίδα μου μόνο στους νέους πια συναδέλφους.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον ποινικολόγο κύριο Καπερνάρο που τους τους ακύρωσε εν τοις πράγμασι όταν πραξικοπηματικά αποπειράθηκαν να με διαγράψουν μα δεν το κατάφεραν και ηττήθηκαν από την νομολογία μέσα στην ίδια τους την έδρα.

Απίστευτοι και αδίστακτοι όντως. Ακόμα ευχαριστώ τους κυρίους Καλιακμάνη, Μάγγα και Δεληγεώργη για την μοναδική και αντικειμενική τους άποψη πως όλα όσα διαδραματίζονταν ήταν καταφανώς παράνομα και εξωφρενικά και αποσκοπούσαν στην ωμή απομάκρυνση του συνδικαλιστικού τους αντιπάλου.

Επισης, ευχαριστώ τον νομικό σύμβουλο της ΠΟΑΣΥ τον κύριο Χαράλαμπου Μπουκουβάλα που απλά ευγενικά και με ήθος αποδέχτηκε την ήττα τους και δικαίωσε την παρουσία του θεματοφύλακα της νομιμότητας εκείνη την στιγμή κυρίου Καπερνάρου .Ενημερώνω ακόμη ότι από εδώ και πέρα θα απαντώ με εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές έστω και με ένα λάθος κούνημα του δακτύλου τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top