Γλυκά Νερά: Δημόσια συγγνώμη Μπαλάσκα για τις δηλώσεις του

«Δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται» είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε σήμερα ο Σταύρος Μπαλάσκας, σημειώνοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν. Οι δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την καλύτερη μεταχείριση που θα είχε ο δράστης, αν ομολογούσε από την αρχή την πράξη του, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Παράλληλα διατάχθηκε ΕΔΕ από την ΕΛ.ΑΣ κι εισαγγελική έρευνα για να ερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και διέγερση σε διάπραξη αδικήματος.

ΕΛΑΣ- Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα ΕΔΕ εις βάρος Μπαλάσκα  

«Δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται» είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ, εξηγώντας ότι με τη δήλωσή του εννοούσε ότι οι ποινές είναι ελάχιστες, ενώ δε θα έπρεπε, ακόμα και για αυτούς που δολοφονούν και στη συνέχεια καλούν αμέσως την αστυνομία και το παραδέχονται.  

Γλυκά Νερά: Σάλος και πολιτικό ζήτημα από δήλωση Μπαλάσκα για τον σύζυγο

«Στη συγκεκριμένη δήλωση ατυχώς είπα ότι ο δράστης είναι βλάκας, διότι πίστεψε ότι μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές. Μέσα σε 2-3 ώρες προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία. Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top