Δημήτρης Λιγνάδης: Κατηγορεί την ανακρίτρια για «προκατάληψη»

Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις της

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής ανάκρισης του Δημήτρη Λιγνάδη/ (8/7/21)

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, η συμπληρωματική ανάκριση του Δημήτρη Λιγνάδη σχετικά με τις δύο νεότερες μηνύσεις εις βάρος του για βιασμό. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της ανακρίτριας, υποστηρίζοντας ότι είναι προκατειλημμένη και δεν έχει κάνει δεκτό κανένα αίτημά του.

Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια ξανά για τις καταγγελίες για δύο νέους βιασμούς

Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περίπου μισή ώρα και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, παρέδωσε το υπόμνημα του, αρνήθηκε να απαντήσεις σε ερωτήσεις και ζήτησε εκ νέου κατά αντιπαράσταση εξέταση. «Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα εισαγγελική έρευνα για βιασμό 17χρονου

Αυτή τη στιγμή, ο κατηγορούμενος βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα. Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας κατά την άφιξη του στην Ευελπίδων χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του και σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας».

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικου

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο ποινικολόγος αναφερόμενος στον πελάτη του εξήγησε ότι «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής». Κλείνοντας την τοποθέτηση του, ανέφερε ότι δεν προσδοκά τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, αλλά -όπως είπε- ελπίζει «πως όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκισή του». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top