Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει η 25χρονη έγκυος που βιάστηκε

«Φώναζα βοήθεια, μην μου κάνετε κακό. Είμαι έγκυος»

Τον εφιάλτη, που έζησε όταν υπέστη ομαδικό βιασμό στον Άγιο Παντελεήμονα, περιέγραψε η 25χρονη έγκυος, που έπεσε θύμα πρωταφανούς αγριότητας.

Όπως σημείωσε η γυναίκα, όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε στην Ομόνοια για να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο.

Ένας άνδρας την άρπαξε και την κακοποίησε σεξουαλικά, χωρίς να νοιαστεί καθόλου όταν η γυναίκα του είπε για την εγκυμοσύνη της.

«Ένας Αφγανός με πήγε σε ένα πάρκο και με….  Καταλάβατε. Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε εκεί πέρα. Του λέω σε παρακαλώ, άφησέ με να φύγω και δεν με άφηνε να φύγω. Του είπα ότι είμαι έγκυος! Δεν τον ένοιαξε καν!», είπε, συγκλονισμένη η γυναίκα στο OPEN

Στη συνέχεια τόνισε πως το μαρτύριό της συνεχίστηκε με πρωτοφανή αγριότητα από τρεις άλλους άνδρες.

Ενώ ήταν σε κατάσταση σοκ και πήγαινε προς το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της, τρεις άνδρες από το Πακιστάν την προσέγγισαν με το πρόσχημα να τη βοηθήσουν.

Όμως τελικά την έβαλαν σε  ταξί και την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ο ένας κράτησε τον ρόλο του τσιλιαδόρου και οι άλλοι δύο την βίαζαν.

«Ήταν ένα υπόγειο. Με τραβάει ο ένας μέσα βγαίνω από το ταξί με τραβάει ο ένας μέσα, πάει να κλειδώσει την πόρτα, του λέω σε παρακαλώ φέρε το κλειδί γιατί θα φωνάξω την Αστυνομία. Φώναζα βοήθεια! Βοήθεια! Σας παρακαλώ μην μου κάνετε τίποτα, μην με σκοτώσετε! Κάποια στιγμή ο ένας, μετά και ο άλλος με βιάσανε», είπε.

Παρά την πρωτοφανή αγριότητα του βιασμού η εγκυμοσύνη της γυναίκας δεν επηρεάστηκε.

«Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι. Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα» σημειώνει και ζητεί την ηθική και νομική της δικαίωση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top