Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του δολοφόνου της Καρολάιν

«Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος» λέει ο δικηγόρος του

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα πρώτα στιγμιότυπα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται ο δολοφόνος της Καρολάιν. Όπως φαίνεται στις φωτοραφίες που εξασφάλισε το Star και η Κατερίνα Ρίστα, ο πιλότος προαυλίζεται στην πτέρυγα ΣΤ' όπου κρατείται.

Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

Σήμερα, το φως της δημοσιότητας είδαν άλλες δύο φωτογραφίες αυτή τη φορά μέσα από το κελί του συζυγοκτόνου. Υπάρχει ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, ανεμιστήρας, κοινόχρηστη τουαλέτα, πλαστικές καρέκλες και τηλεόραση.

Φωτογραφία μέσα από το κελί του συζυγοκτόνου

Ο μοναδικός που τον έχει δει μέχρι στιγμής είναι ο δικηγόρος του, ο οποίος μίλησε στην Τασούλα Παπανικολάου. «Τον έχω δει δύο φορές, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Αυτό το οποίο τον ενδιαφέρει άμεσα πέρα από την τιμωρία του, είναι το συμφέρον του ανήλικου τέκνου του» είπε.

Φωτογραφία μέσα από το κελί του συζυγοκτόνου

Άνθρωποι των φυλακών αναφέρουν ότι ο 33χρονος έχει εγκλιματιστεί ήδη, ενώ τις τελευταίες ώρες επικοινωνεί με κάποιους συγκρατούμενούς του. Είναι τρεις μέσα στο κελί και πιο στενή σχέση έχει με έναν πρώην σωφρονιστικό, ο οποίος εκτίει ποινή για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα.

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της Καρολάιν

Γιατί ζήτησε να εργαστεί ο δολοφόνος της Καρολάιν

Ο συζυγοκτόνος έχει ζητήσει κάποια βιβλία ενώ πριν λίγες μέρες είχε ζητήσει να ενταχθεί σε πρόγραμμα εργασίας. Αυτό δεν είναι τυχαίο καθώς τα μεροκάματα στη φυλακή μπορούν να μειώσουν την ποινή. 
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top