Σχετίζεται η αυτοκτονία του επιχειρηματία με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά;

«Η αστυνομία διερευνά τον θάνατό του ως έγκλημα»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση αυτοκτονίας του επιχειρηματία  Βίντεο/πηγή: Αλήθειες με τη Ζήνα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση αυτοκτονίας του επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας των επωνύμων «Κρητικός» που βρέθηκε την Τρίτη νεκρός φέροντας δύο τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι και το στήθος.

Σταύρος Διογάκης

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Κυριακής, είχε εκδοθεί missing alert μετά από ένα σημείωμα που βρέθηκε και κινητοποίησε τις αρχές και την οικογένειά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητό του όπου βρέθηκε νεκρός, στο οποίο δεν έκανε αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Στα τελευταία του λόγια μέσω των μηνυμάτων του άφηνε όσα είχε στον αγαπημένο του αδερφό.

Συνδέεται η αυτοκτονία του με την δολοφονία της Καρολάιν;

Όλοι όσοι τον γνώριζαν μιλάνε για έναν άνθρωπο έξω καρδιά, χαμογελαστό και ευδιάθετο που δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, όπως επιβεβαίωσε και το ιατροδικαστικό πόρισμα, γεννούν ερωτήματα.

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του υπήρξαν πληροφορίες ότι ενδεχομένως η απόφασή του να αυτοκτονήσει συνδέεται με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει επουδενί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται σε καμία περίπτωση και οι αστυνομικοί είναι κάθετοι ως προς αυτό.

Σταύρος Διογάκης αυτοκτονία

Από την πλευρά του, ο ειδικός ερευνητής Μανώλης Σφακιανάκης και φίλος της οικογένειας του επιχειρηματία ανέφερε στην εκπομπή ότι σύμφωνα με πληροφορίες του οι αρχές διερευνούν την υπόθεση ως έγκλημα:

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση θανάτου του ως έγκλημα. Η αστυνομία και η Ασφάλεια Αττικής το διερευνά μέχρι και σήμερα ως έγκλημα. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πώς αυτός ο άνθρωπος μέσα σε πέντε μέρες άλλαξε διάθεση. 

Οι άνδρες της αστυνομίας διενεργούν προανάκριση για την αυτοκτονία του επιχειρηματία, έχουν έρθει σε επαφή με τους συγγενείς και τους φίλους του 53χρονου και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να δουν αν κρύβεται κάτι πίσω από την απόφασή του να δώσει τέλος στη ζωή του και αν υπήρξε κάποια πίεση ή πρόσωπα που οδήγησαν τον επιχειρηματία σε αυτή την απόφαση.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top