Μητέρα Τοπαλούδη για Καρολάιν: «Δεν μιλούσε για να μην χαλάσει το παραμύθι»

«Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς»

Όσα είπε η Κούλα Τοπαλούδη για την συζυγοκτονία στα Γλυκά Νερά. Πηγή/βίντεο ερτ

Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια της μητέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη για τη στυγερή συζυγοκτονία στα Γλυκά Νερά. Η κ. Κούλα Τοπαλούδη έχοντας βίωσει και η ίδια τη φρίκη του θανάτου μέσα από την δολοφονία της κόρης της, μίλησε για την έμφυλη βία που βιώνουν καθημερινά δεκάδες γυναίκες.

Γλυκά Νερά: Η περιγραφή του διασώστη που βρήκε νεκρή την Καρολάιν

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορωνοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Κυριακής η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες με την υπόθεση Πιστόριους

Καρολάιν - Ελένη Τοπαλούδη

Η Καρολάιν και η Ελένη Τοπαλούδη ήταν θύματα της πατριαρχίας.

Μιλώντας για την Καρολάιν, είπε ότι «δεν συνδέθηκε με οικοδόμο ή μπετατζή, αλλά με ωραίο πιλότο», σχολιάζοντας ότι η νεαρή κοπέλα «δεν μίλησε για να μην χαλάσει το παραμύθι», προσθέτοντας: 

Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν “όχι”. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά.

Γλυκά Νερά: Η συνάντηση της Καρολάιν με φίλη της λίγες ώρες πριν το φονικό

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι δέχεται μηνύματα από πολλές τριαντάρες γυναίκες με επτάχρονα παιδιά που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν, προσθέτοντας ότι 

Παράλληλα η κ. Τοπαλούδη επέμεινε πως ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Και πρόσθεσε το ερώτημα ποιοι ξενώνες δέχονται να βρουν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα.

«Από την πολλή αγάπη τα παιδιά αφήνουν το παραμύθι για να μην πληγώσουν τους γονείς», κατέληξε η κυρία Τοπαλούδη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top