AstraZeneca: «Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους»

Ξέσπασε ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε στην Κρήτη

Παρέμβαση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη έκανε ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας τη στιγμή που στη σύνδεση βρισκόταν ήδη η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

AstraZeneca: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη Γλυκερία στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη από την Κρήτη υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca και τελικά κατέληξε. Όπως είπε ο σύζυγός της, Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, αποφάσισε να μιλήσει γιατί «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία».

«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε αγανακτισμένος. Η παρέμβασή του έρχεται μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της σύστασης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών να μη γίνονται εμβολιασμοί με AstraZeneca στους κάτω των 60 ετών.

AstraZeneca: Τέλος το εμβόλιο στους κάτω των 60 - Τι θα γίνει με τη 2η δόση

«Θέλω η Επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι» είπε, τονίζοντας πως τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών.

Ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι στην Επιτροπή «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» προσθέτοντας ότι είναι σαν να ομολογούν ότι έχουν κάνει ένα έγκλημα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όσο η σύζυγός του βρισκόταν στο νοσοκομείο, του είχε ζητήσει να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο γιατί δεν ήθελα να «γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών».

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών μετά τον εμβολιασμό της εμφάνισε αρχικά ήπια συμπτώματα. Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο, οι γιατροί του Βενιζέλειου την υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί εγκεφαλική θρόμβωση, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Η κατάστασή της δε βελτιώθηκε και εκδήλωσε εγκεφαλική αιμορραγία. Ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι γιατροί αποφάσισαν να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα λίγες ημέρες αργότερα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top