AstraZeneca: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη Γλυκερία στην Κρήτη

Είχε εμφανίσει θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό της

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη από την Κρήτη. Θλίψη στην κηδεία της. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη από την Κρήτη που πέθανε χθες μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε ΜΕΘ, όπου εισήχθη με θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η κατάσταση της υγείας της το τελευταίο διάστημα ήταν τόσο σοβαρή που οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν το θαύμα.

AstraZeneca: Πέθανε η 44χρονη στην Κρήτη που νοσηλευόταν με θρόμβωση

Η Γλυκερία μετά τον εμβολιασμό της εμφάνισε αρχικά ήπια συμπτώματα. Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο, οι γιατροί του Βενιζέλειου την υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί εγκεφαλική θρόμβωση, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη μετά το AstraZeneca: Τι δήλωσε η οικογένειά της

Η κατάστασή της όμως δεν βελτιώθηκε και εκδήλωσε εγκεφαλική αιμορραγία. Ήταν εγκεφαλικά νεκρή και οι γιατροί αποφάσισαν χθες να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα.

Αναφορά στον τραγικό θάνατό της έκανε χθες στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία ιδιαίτερα συγκινημένη εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά της.

Η κηδεία της θα τελεστεί στις 16.00 το μεσημέρι στη Λοχριά Ρεθύμνου, τόπο καταγωγής της.

AstraZeneca 44χρονη Κρήτη κηδεία

κηδεία 44χρονης Κρήτη

44χρονη Κρήτη: Η επιστολή του συζύγου της για τον θάνατό της 

Ο σύζυγος της Γλυκερίας σε ανακοίνωσή του εξέφρασε την πικρία του και άσκησε κριτική σε εκείνους που αποφάσισαν τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε ηλικίες 40 – 44 ετών και κυρίως σε γυναίκες αυτών των ηλικιών. 

AstraZeneca: Η ανακοίνωση του συζύγου της 44χρονης για τον θάνατό της

Με τον πιο τραγικό, άδοξο και οδυνηρό τρόπο τελειώνει η περιπέτεια της υγείας της γυναίκας μου, ενός απολύτως υγιούς ανθρώπου, από το σύνδρομο Vitt που εμφάνισε ως παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca

Σημείωσε, δε, πως η σύζυγός του ακολούθησε τις οδηγίες του κράτους για τη δημόσια υγεία και τελικά πέθανε. 

Ελπίζω να μην έχουν ήσυχη την συνείδησή τους αυτοί που πήραν την απόφαση χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca σε ηλικίες 40 έως 44 και δη σε γυναίκες ως μόνη επιλογή, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που αυτό αποδεδειγμένα έχει. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και τυχόν ευθύνες που θα προκύψουν για τον θάνατο της γυναίκας μου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top