AstraZeneca: Η ανακοίνωση του συζύγου της 44χρονης για τον θάνατό της

Η Γλυκερία από την Κρήτη είχε παρουσιάσει θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της

Δείτε το ρεπορτάζ της Ιωάννας Βάσσου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο σύζυγος της 44χρονης γυναίκας, η οποία είχε κριθεί εγκεφαλικά νεκρή μετά από θρόμβωση που υπέστη λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Σήμερα οι γιατροί αποσυνέδεσαν τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή και η γυναίκα κατέληξε. 

AstraZeneca: Πέθανε η 44χρονη στην Κρήτη που νοσηλευόταν με θρόμβωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ, η πιστοποίηση του εγκεφαλικού θανάτου της 44χρονης έγινε στις 23:05 το βράδυ της Κυριακής και αμέσως μετά την ενημέρωση των οικείων της σήμερα το πρωί ακολούθησε η αποσωλήνωσή της.

Η επιστολή του συζύγου της 44χρονης για τον θάνατό της 

Ο σύζυγος της Γλυκερίας σε ανακοίνωσή του εκφράζει την πικρία του και ασκεί κριτική σε εκείνους που αποφάσισαν τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε ηλικίες 40 – 44 ετών και κυρίως σε γυναίκες αυτών των ηλικιών. 

AstraZeneca- 44χρονη: «Στο κρανίο της είναι σαν να έχει πέσει χειροβομβίδα»

«Με τον πιο τραγικό, άδοξο και οδυνηρό τρόπο τελειώνει η περιπέτεια της υγείας της γυναίκας μου, ενός απολύτως υγιούς ανθρώπου, από το συνδρομο vitt που εμφάνισε ως παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca», αναφέρει στην ανακοίνωσή που δημοσιεύει το zarpanews.gr 

Σημειώνει πως η σύζυγός του ακολούθησε τις οδηγίες του κράτους για τη δημόσια υγεία και τελικά πέθανε. 

Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη μετά το AstraZeneca: Τι δήλωσε η οικογένειά της

«Ελπίζω να μην έχουν ήσυχη την συνείδησή τους αυτοί που πήραν την απόφαση χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca σε ηλικίες 40 έως 44 και δη σε γυναίκες ως μόνη επιλογή, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που αυτό αποδεδειγμένα έχει», προσθέτει και καταλήγει:

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και τυχόν ευθύνες που θα προκύψουν για τον θάνατο της γυναίκας μου».

AstraZeneca: Τι λέει ο ΕΟΦ για τα περιστατικά θρομβώσεων μετά το εμβόλιο

Η 44χρονη ήταν υπέρμαχος των εμβολίων κατά του κορωνοϊού κι έκλεισε το ραντεβού της αμέσως μόλις άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλικία της, χωρίς να έχει δεύτερες σκέψεις. 

Όμως λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της, εμφάνισε θρόμβωση και βρέθηκε να χαροπαλεύει. Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά. 

AstraZeneca: Το συγκινητικό γράμμα των παιδιών της 44χρονης που χαροπαλεύει

Στην Κρήτη υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις ανθρώπων που εμφάνισαν θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό τους με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top