Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι 2021

Οι ημερομηνίες για το τελευταίο κουδούνι σε Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια

Με SMS θα ενημερωθούν φέτος οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών για τους βαθμούς τους / Ρεπορτάζ από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star στις 18/5/21

Το τέλος μιας «διαφορετικής» σχολικής χρονιάς πλησιάζει. Οι μαθητές, που επέστρεψαν στα θρανία στις 10 Μαΐου εξαιτίας του lockdown, διανύουν τις τελευταίες μέρες τους στις σχολικές μονάδες γι’ αυτή τη χρονιά. 

Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο στα σχολεία

Καλοκαίρι 2021: Πότε κλείνουν τα σχολεία 

Ειδικότερα, το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές των Γυμνασίων και των δύο πρώτων τάξεων των Λυκείων χτυπά την Παρασκευή 11 Ιουνίου. Για τη Γ’ λυκείου η τελευταία μέρα στο σχολείο ήταν στις 2 Ιουνίου, καθώς οι μαθητές ετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες 2021, στις 14 Ιουνίου (ΓΕΛ) και 15 Ιουνίου (ΕΠΑΛ).

Πανελλήνιες 2021: 14 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά θα κλείσουν για καλοκαίρι, σε περίπου τρεις περίπου εβδομάδες, στις 25 Ιουνίου, μετά την απόφαση που έλαβε το Υπουργείο Παιδείας για παράταση του σχολικού έτους.

Self test οδηγίες: Πώς γίνονται - Πώς διαβάζoυμε το αποτέλεσμα

Οι μαθητές πέρασαν φέτος το μεγαλύτερο μέρος της σχολικής χρονιάς, κάνοντας μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης. Ανοιχτό έχει αφήσει το υπουργείο Παιδείας το ενδεχόμενο, η σχολική χρονιά 2021-2022 να ξεκινήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο, αναλόγως των επιδημιολογικών δεδομένων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top