Παραλία Αγίας Μαρίνας: Ποινική δίωξη για την επίθεση στην 26χρονη

Τι κατέθεσε η κοπέλα για τους δύο συλληφθέντες

Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο ασκήθηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν, μετά από καταγγελία της 26χρονης λουόμενης στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Παραλία Αγίας Μαρίνας: Την ξεγύμνωσαν και μετέδιδαν live την επίθεση

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι έξι άτομα της επιτέθηκαν έξω από πλαζ στο Κορωπί, αφαιρώντας της την μπλούζα, ενώ παράλληλα τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στα social media. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες, που έχουν συλληφθεί,  παρακολουθούσαν και δεν της επιτέθηκαν, ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν. Η Αστυνομία αναζητά τους υπόλοιπους τέσσερις δράστες, 

Το περιστατικό συνέβη χθες στην παραλία Αγίας Μαρίνας Κορωπίου. Η κοπέλα περίμενε τον σύζυγό της στο αυτοκίνητο, που είχε πεταχτεί στο περίπτερο, μετά το μπάνιο τους στη θάλασσα. Τότε την πλησίασαν οι αλλοδαποί και επιχείρησαν να την ξεγυμνώσουν, ενώ μετέδιδαν live στo διαδίκτυο τις πράξεις τους. Εκείνη έβαλε τις φωνές και οι αλλοδαποί το έβαλαν στα πόδια. Οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό κι εντόπισαν τους δύο από τους έξι άνδρες, που επιτέθηκαν στην 26χρονη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top