Γλυκά Νερά: Άνδρας επιτέθηκε σεξουαλικά σε 17χρονη

Την έπιασε από πίσω και τη θώπευσε

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης από έναν 19χρονο έπεσε ένα κορίτσι 17 ετών. Βίντεο: κεντρικό δελτίο ειδήσεων STAR

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης από έναν 19χρονο έπεσε ένα κορίτσι 17 ετών το βράδυ του Σαββάτου, λίγα μέτρα από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά. 

Όλα έγιναν στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Φούρεσι στα Γλυκά Νερά. 

Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε ο νεαρός που παρενόχλησε σεξουαλικά κοπέλα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άρχισε να ακολουθεί το ανήλικο κορίτσι που επέστρεφε στο σπίτι του και του έκανε αδιάκριτες ερωτήσεις για τη σεξουαλική της ζωή. 

Η 17χρονη επιτάχυνε το βήμα της και προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά εκείνος συνέχισε να την ακολουθεί μέχρι που έφτασαν στην οδό Αγίου Γεωργίου, πολύ κοντά στο σπίτι της. 

Συνελήφθη δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες δημοτικού

Εκεί της επιτέθηκε από πίσω, την αγκάλιασε, άρχισε να τη θωπεύει στο στήθος, ενώ έβαλε το χέρι του μέσα από το σορτσάκι της και άρχισε να τη θωπεύει στα γεννητικά της όργανα. 

Το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει και να παλεύει για να ξεφύγει από τα χέρια του. Το κατάφερε και επέστρεψε στο σπίτι της, ενώ ο 19χρονος έφυγε με κατεύθυνση την πλατεία στο Φούρεσι. 

Ραφήνα: Αυτός είναι ο 45χρονος που προσπάθησε να αρπάξει το κορίτσι

Την Κυριακή η 17χρονη πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την επίθεση. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες και το ίδιο βράδυ συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top