Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε ο νεαρός που παρενόχλησε σεξουαλικά κοπέλα

Κρατείται στο αστυνομικό τμήμα

Νέα Σμύρνη

Αναγνωρίστηκε και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης ο άνδρας που απεικονίζεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας να ακολουθεί μια κοπέλα μέχρι το σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεαρό Έλληνα.

Επίθεση από ταξιτζή: H 20χρονη περιγράφει πώς γλίτωσε τον βιασμό

Τις τελευταίες ώρες το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετά την ανάρτηση της κοπέλας στα social media. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, η κοπέλα προλαβαίνει και μπαίνει στην πολυκατοικία, κλείνοντας πίσω της την πόρτα. Ο νεαρός που την ακολουθούσε, πλησιάζει και μόλις αντιλαμβάνεται ότι η πόρτα είναι κλειστή, φεύγει. Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός να έχει έξω το μόριό του.

Η κοπέλα τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση, όπως έγραψε στην ανάρτησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται και ο πατέρας του νεαρού, ο οποίος θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ. Αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Οι Αρχές εντόπισαν τον νεαρό στη Νέα Σμύρνη. «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα» έγραψε η κοπέλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top