Επίθεση από ταξιτζή: H 20χρονη περιγράφει πώς γλίτωσε τον βιασμό

«Με έβριζε χυδαία» είπε η φοιτήτρια στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τις στιγμές τρόμου που έζησε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 20χρονη φοιτήτρια που κατήγγειλε ότι ένας ταξιτζής αποπειράθηκε να τη βιάσει. 

Όπως ανέφερε, το περιστατικό συνέβη στα Εξάρχεια. Εκείνη κινούταν κοντά στην πιάτσα των ταξί, όπου εκεί βρίσκονταν δύο οχήματα. Περπατώντας κατάλαβε πως ένα ταξί την ακολουθούσε με χαμηλή ταχύτητα και επειδή ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της το σταμάτησε για να επιβιβαστεί. 

Απoπειράθηκε να τη βιάσει ταξιτζής και σώθηκε χάρη στους περαστικούς

«Από την πρώτη στιγμή άρχισε να μου κάνει κοπλιμέντα. Μου είπε ότι με είχε δει στην πλατεία Εξαρχείων κι επίτηδες με ακολούθησε γιατί του άρεσα. Με πίεζε να πάμε κάπου μαζί και να μη με πάει στο σπίτι μου κι εγώ με ευγενικό τρόπο αρνιόμουν και του έλεγα ότι πρέπει να επιστρέψω στο σπίτι», είπε η κοπέλα. 

Λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, ο ταξιτζής έστριψε σε ένα σκοτεινό στενάκι, έκλεισε τις ασφάλειες και της επιτέθηκε. 

«Γύρισε προς το μέρος μου, με έβριζε χυδαία, ακουμπούσε το στήθος μου και προσπαθούσε να με φιλήσει. Εγώ αντιστεκόμουν, του έλεγα να με αφήσει, αλλά εκείνος συνέχιζε», είπε η 20χρονη στην εκπομπή του Star. 

Όλη την ώρα ούρλιαζε μήπως την ακούσει κάποιος και καταφέρει να τη γλιτώσει από τα χέρια του. Κάποια στιγμή πέρασε μια παρέα, κοίταξε προς το μέρος τους και τότε ο ταξιτζής κατέβασε τις ασφάλειες μηχανικά κι επέστρεψε για λίγο στη θέση του. 

Η παρέα απομακρύνθηκε, εκείνος προσπάθησε και πάλι να τη βιάσει, όμως εκείνη κατάφερε να του ξεφύγει και να βγει από το ταξί. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. 

«Δυστυχώς δε συγκράτησα τον αριθμό κυκλοφορίας του ταξί. Ήταν ανοιχτόχρωμος, γύρω στα 40 – 45, στρογγυλοπρόσωπος και μιλούσε σπαστά ελληνικά. Τα έχω πει όλα στην αστυνομία, ελπίζω να τον πιάσουν», κατέληξε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top